BABY STUFF

Pikku-Vanilja.png

 

Lupasin itselleni alkuraskaudessa, että blogistani ei mammablogia tule ja edelleen ajattelen samoin. Ajattelin kuitenkin vinkata eräästä ihastuttavasta putiikista, mikäli mielit neutraaleja ja vaaleansäyvyisiä vauvantarvikkeita, kuten minä! Tutustuin PikkuVaniljaan jo aikoja sitten ja silloin ajattelin, että jos meille joskus siunaantuu perhettä, PikkuVanilja on place to be.

PikkuVanilja on ihastuttavan Martinan oma ”äitiyslomahanke”. Kauniita juttuja vauvoille ja taaperoille, ja mikä palvelu! Siitä täytyy antaa erityiskiitokset, sillä en ole kohdannut missään verkkokaupassa yhtä sydämellistä ja upeaa palvelua. K i i t o s  Martina! Tällaista yrittäjyyttä tukee enemmän, kuin mielellään. 

Kuulen toki mielelläni jos ruudun toisella puolen on muitakin odottavia äitejä, joita kiinnostaisi vauvajutut enemmänkin? Viime viikkoina vauvantarvikkeet ja härpäkkeet ovat olleet hankintalistalla, joten niistä ainakin olisi helppo koostaa postausta, kun kaikki on vielä tuoreessa muistissa. Jej or nej?

Kaunista keskiviikkoa!

M.

 

// Have you met boutique PikkuVanilja yet? If not, I warmly recommend if you are looking something beautiful for your baby.

Kommentit (4)
  1. Hei,

    En itse innostu lapsi- tai vauvatarvikejutuista. Toki jokinen profiloi bloginsa, kuten haluaa ja lukijoita löytyy varmaan noihin aiheisiin. Itse vain olen nopsaan huomannut, että mikäli lapsiaiheet tulevat tyyliblogiin mukaan, se on menoa sitten. 😀 Ja helposti jää blogi kokonaan lukematta, kun huomaa tekstien olevan vauva-aiheisia kerrasta toiseen. Mammablogeja taitaa olla pilvin pimein, olen pitänyt blogisi tyylikkäästä linjasta tähän saakka.

    Mukavaa kesää ja onnea tuleville vanhemmille ja toivottavasti kivaa luettavaa löytyy blogistasi jatkossakin.

    1. Heippa! Kiitos antoisasta ja asiallisesta palautteestasi. Ymmärrän täysin ja olen kanssasi samaa mieltä! Valitettavasti myös itselläni moni tyyliblogi on jäänyt unholaan vauva-asioiden vallatessa blogin, joten no worries, mammablogia blogistani ei tule. Toivottavasti siis löydät jatkossakin blogistani luettavaa! Ihanaa kesää sinulle ja kiitos vielä kommentistasi! 🙂

  2. Ehdottomasti jej 🙂 Kiitos, kun vinkkasit PikkuVaniljasta, menin heti nettisivuille ja nyt haluan sieltä ”kaiken” 😉 Täällä saadaan vielä useamman kuukauden odottaa pikkuista, mutta pikku hiljaa voisi alkaa jo hankkimaan kaikenlaista ja nyt ainakin tiedän, minne klikkailen!!

    1. Hei voi kun kiva! Siellä on kyllä vaarallisen paljon kaikkea i h a n a a! Kiitos kommentistasi ja lämpimät onnittelut raskaudesta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *