BE THE TYPE OF PERSON THAT YOU WANT TO MEET

Näyttökuva 2016-9-20 kello 19.26.13.png

 

 

Siinä se, uuden viikon ajatus otsikossa. Ensivaikutelma on tärkeä, eikä sen merkitystä voi vähätellä. Mielestäni jokainen uusi ihminen tulee kohdata asiallisesti ja ystävällisesti. Koskaan emme myöskään voi tietää saammeko toista mahdollisuutta, jos olemme ensimmäisen sössineet. Ensikohtaamisella saadut energiat ja mielikuvat istuvat tiukassa, kannattaa siis olla skarppina aina kun kohtaa uusia ihmisiä ensimmäistä kertaa.

Itse yritän pitää aina mielessä uusia ihmisiä kohdatessani tuon ylläolevan ohjenuoran.

Olenko sellainen, jonka itsekin haluaisin kohdata? 

Ensivaikutelman lisäksi itselleni on henkilökohtaisesti kuitenkin tärkeämpää se, miten jatkuvasti arjessamme ja päivittäisissä kohtaamisissa kohtaamme muita, tuttuja ja niitä ”tuntemattomiakin”. Vasta, kun tuntee toisen, voi muodostaa relevantin mielipiteen. 

Hyvät tavat ja ystävälliset eleet eivät kuitenkaan ole koskaan keneltäkään pois, päinvastoin, ne kaunistavat ihan jokaista, ja tekevät parhaimmassa tapauksessa tuntemattomista tuttuja ja sitä rataa.

Hyvää viikkoa!

M.

 

Ps. Olin tänään elämäni ensimmäistä kertaa eräässä pressitapahtumassa! Jännitti niin perkuleesti, mutta onneksi menin. Tapasin ihania ihmisiä ja sain vähän vihiä juuri nyt pinnalla olevista farkkutrendeistä. Denimjuttua luvassa heti huomenna!

 

// Word for the week!

Kommentit (1)
  1. Tämähän on kyllä hyvä ohjenuora elämälle. Pitää pitää itselläkin mielessä. 🙂 Pitää harjoitella olemaan skarppi, mutta silti oma itsensä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *