COSMETICS

Kosmetiikka-suosikkeja3.png

Kosmetiikka-suosikkeja2.png

Kosmetiikka-suosituksia1.png

Perfume Byredo, blush Nars, illumination drops Lumene, hand cream Aesop

 

Löysin Pariisista muutaman uuden suosikin myös kosmetiikkakaappiini. Nars poskipunasuosituksilta ei ole voinut välttyä, joten oiken sävyn löytyessä ei tarvinnut sen enempää empiä ostopäätöstä.

Aesopin käsivoide tarttui puolestaan mukaan piipahtaessamme ihastuttavassa Aesop liikkeessä aivan Rue de Rivolin takana. Aesopin myymälät ovat muuten jo itsessään kokemus tuoksuineen ja ainutlaatuisine esillepanoineen, kannattaa piipahtaa jos tilaisuus tulee. Onkohan myös niin, että jokainen myymälä on aina omanlaisensa? Kööpenhaminassa oli marmoria ja valkoista, kun taas Pariisin putiikki oli kokonaan puuta. Kaunista ja mielenkiintoista!

Konseptin ja kauniiden myymälöiden lisäksi kiinnostaa myös toki itse tuotteet. Jos jollakin on siis suositella jotain Aesopin tuotetta tai jakaa omia kokemuksia, kuulen mielelläni! Erityisesti kylmiin olosuhteisiin suunniteltu kasvovoide jäi nimittäin vähän kaihertamaan, joten olisi kiva kuulla, onko jollakin jotain painavaa sanottavaa Aeosopin tuotteista tai omia suosikkeja?

Kaunista keskiviikkoa!

M.

 

// Current cosmetic favorites…

Kommentit (1)
  1. Maria/Dejiss
    25.12.2016, 12:47

    Mun iho on ainakin tykänny aesopin rasvoista, ostin viime keväänä tämän http://www.aesop.com/fr/skin-care/hydrate/mandarin-facial-hydrating-cream.html ja oon tykänny kovasti ! ihana tuoksu ja koostumus !

    kaipasin vähän paksumpaa nyt talvella ja ostin köpiksen reissulta tämän: http://www.aesop.com/fr/skin-care/hydrate/camellia-nut-facial-hydrating-cream.html johon oon kyllä jo ihan rakastunut !! eli vahva suositus molemmille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *