DIY DENIM STATION

Diy-denim5.png

Diy-Denim-Station-KappAhl5.png

Diy-denim1.png

 

Diy-denim3.png

Jeans KappAhl, dress Tiger of Sweden, shoes Acne

 

Olin muutama päivä sitten Marsaanan ja KappAhlin järjestämässä farkkujen tuunaustapahtumassa. Outi Les Pyy oli myös mukana kertomassa tämän hetken farkkutrendeistä.

Pinnalla juuri nyt farkkujen tuunauksessa ovat erityisesti eripituiset lahkeet, sekä paloista kootut farkut Isabel Marantin ja Maison Margielan henkeen. Myös printatut denimit erilaisilla kuvioilla ja tekstuureilla ovat myös erityisesti pinnalla juuri nyt.

Saimme tuunata tapahtumassa myös itsellemme farkut ja halusin ehdottomasti kokeilla Vetements innoittamaa tyyliä, sillä olen pitkään etsinyt itselleni sopivia farkkuja tähän tarkoitukseen. Lopputuloksesta tuli mielestäni aika kiva. Mitä te tykkäätte?

Ennen tuli muuten tehtyä jos jonkinmoista diy –juttua ja nuorena jopa ompelin itselleni kaikenlaista! Takavuosien villitys on nyt huvittava muisto vain, mutta uskon, että tämän työpajan innoittamana minussa heräsi taas se pieni diytyyppi. We’ll see…

xx

M.

 

// I participated an inspiring Diy Denim Station day a few days ago and edited some really cool jeans! What do you think? Warm thanks Marsaana and KappAhl for this opportunity!

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (1)
  1. Looking goooog! Ja hahaha mäkin oon ihan diy-päissäni täällä pitkästä aikaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *