DREAMS DON’T WORK UNLESS YOU DO

Huh. Olen tovin yrittänyt kirjoittaa tätä juttua, mutta en ole saanut mitään järkevää aikaiseksi. Lyhyesti sanottuna tähän päivään on mahtunut kuohuvaa ja kuplivaa sekä iloisia tunteita. Nimittäin KTM M.V. siirtyy uusin tehtäviin 1.8. alkaen.  

typ-dreams.gif

Kuva brainofj.com 

Ja mitä tämä tarkoittaa blogin osalta? Aika tulee uuden työn puolesta olemaan varmasti vähissä, mutta sisältö toivottavasti sitäkin laadukkaampaa, kun ei tarvitse ahertaa enää gradua töiden ohella vaan voi keskittyä töiden lisäksi vain elämiseen! Uuden työnkuvani puolesta te puolestaan pääsette kurkistamaan vaatebisneksen kulisseihin niin trendien, eri pohjoismaiden katutyylien kuin sisäänoston merkeissä joko täällä tai toisella blogialustalla. Miltä kuulostaa?

JAU JEE. Minä olen ainakin superinnoissani! Stay tuned!

Dreams don’t work unless you do!

M.

suhteet oma-elama syvallista tyo
Kommentit (2)
  1. Mari ihanaa, onnea!! Mielenkiinnolla jään seuraamaan elämänmuutoksiasi! Vaihtuuko kaupunki työn mukana vai? Puss o kram fr soliga Stockholm!

    1. Voi ihana I! Tusen tack! Olen kyllä hyvin kiitollinen ja innoissani tulevasta. Kotikaupunki pysyy, mutta tien päällä tullaan olemaan aika paljon työn puolesta. Ehkä tavataan jo elokuussa sun kotikaupungissa siellä lahden toisella puolen?! Puss och kram, ihana kesää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *