FIVE RANDOMS & KYSY, MINÄ VASTAAN!

Heippa! Joko vappuhulinat ovat ohitse? Meillä oli oikein hauska ja onnistunut vappu, joka jatkui vielä eilen ihanan brunssin ja hengailun merkeissä. Onnekasta on ihanat juhlat ja ystävät!

Mutta tänään, ajattelin jakaa teille hiukan jotain itsestäni. Minulta toivottiin hiukan avoimempaa otetta blogin suhteen, joten täältä pesee!

5 juttua, joita et ehkä tiennyt minusta.

IMG_7624-2.PNG

1) Minusta piti tulla erityisopettaja, mutta muodin maailma veikin mennessään. Tällä hetkellä olen hyvin kiitollinen, että uskalsin kääntää kelkkani, vaikkakin kahden tutkinnon tekeminen vei hiukan enemmän aikaa.

2) Olen tosi lyhyt. Yhtä pitkä kuin mm. Eva Longoria, Kylie Minogue ja Gerri Halliwell 😉

3) En juurikaan pidä kahvista ja juon useimmiten teetä. Vihreänä tai mustana.

4) Tykkään sisustaa ja laittaa kotia, mutta siivouksen suhteen olen vähän laiska. Onneksi mieheni rakastaa keittiön siivoamista!

5) Rakastan kaikenlaisia listoja. Kauppalistoja, to do -listoja, ostoslistoja… Työpäivänikin aloitan aina to do -listalla.

Sellaista! Tuliko jokin täysin yllätyksenä? Tai olisiko jotain mitä olet aina halunnut kysyä? Do it, minä vastaan!

Lokoisaa lauantaita!

M.

 

5 random facts about me: 1) I almost became a special teacher, but then fashion fever took over. 2) I’m exactly the same hight as Eva Longoria. 3) I prefer tea instead of coffee. 4) I’m pretty lazy when it comes to cleaning. 5) I love different kinds of list: To do -lists are my fav.

 

suhteet oma-elama syvallista hopsoa
Kommentit (4)
  1. Hei! Olen uusi lukija ja minua kiinnostaisikin tietää, että mitä teet työksesi muodin parissa? Ja oletko opiskellut alaasi jossain?:)
    Itseäni kiinnostaa työskentely muodin maailmassa ja haluaisin mennä opiskelemaan sitä johonkin!

    1. Hei E.E. Ihana, että olet löytänyt blogiini! Täältä ja täältä voit lukaista muutaman jutun työhöni liittyen. Kerron toki lisää, jos haluat kuulla. Aurinkoista viikonloppua sinulle ja kiitos kommentistasi!

  2. Aattelin just itsekin tehdä to do listan 😀 En mä niitä kovin usein tee, mutta kun hommat alkaa kasaantumaan on jotenkin motivoivaa vetää aina viiva sen jo tehdyn asian yli. Ja nyt ois tossa jonossa useampi asia joiden tekemistä en oo edes saanut aloitettua.

    1. Niin parasta!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *