GLORIA FASHION SHOW

GFS3.png

GFS2.png

GFS1.png

GFS5.png

GFS4.png

 

Voilà! Viimeinkin muutama kuva viikkojen takaisesta Gloria Fashion Show:sta.

Ehdimme ystäväni kanssa paikalle harmillisesti vasta juuri ennen näytöksen alkua, emmekä näin ollen ehtineet nautiskella juurikaan alkuillan humusta, näytteilleasettajista tai kuulemma (!) taivaallisen hyvästä Savoy:n noutopöydästä. Tapahtuma oli kuitenkin upea ja hienosti järjestetty. Ennen näytöksen alkua tarjoiltu shamppanja ja Minna Tervamäen upea balettiesitys käynnistivät näytöksen arvoisellaan tavalla. Minttu Vesalan käden jälki näkyi vahvasti näytöksessä ja tummanpuhuva syysmuoti ylisuurine takkeineen tuli upeasti esille.

Pidin illasta, mutta myönnettävä on, että odotin kuitenkin ehkä hiukan enemmän koko tapahtumalta. Olihan kyseessä 10 -vuotis näytös. Nyt tunninmittainen show jäi jotenkin vähän, no, vaisuksi, vaikka upeasti toteutettu näytös olikin. Saattaa myös olla, että muotityöläisenä näkökulmani on hiukan kriittisempi. Lämpimästi voin kuitenkin suositella tapahtuu ensikertalaisille ja kaikille niille, jotka haluavat fiilistellä sesongin muotia näytöksen muodossa. Ihanaa, että tällaista järjestetään Suomessakin! 

Ensi viikolla koittaa puolestaan The Blog Awards of Finland. Tapahtuma on ensimmäinen, johon otan osaa blogini kautta. Jännää ja ihanaa! Onko teistä kukaan tulossa paikalle? Entä olettehan jo äänestäneet omaa suosikkianne?

Kaunista keskiviikkoa, toivottavasti tavataan mahdollisimman monen kanssa awardseissa!

M.

 —

Few shots from Gloria Fashion Show 2015…

Kommentit (3)
 1. hanna kovanen
  24.9.2015, 00:13

  Olen myös tulossa  Blog Awardseihin, ja vastaavanlaisella mielenkiinnolla odotan, sillä minäkään en ole blogini kautta tällaisessa tilausuudessa ollut 🙂 Toivottavasti tulee huikea ilta 🙂

  1. Hei Hanna! Ihanaa!! Illassa nähdään :))

   1. hanna kovanen
    24.9.2015, 12:20

    yritetään ehdottomasti törmätä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *