GOODBYES

 

 

avecmv2.jpg

Kuten jotkut ovat ehkä uumoilleetkin tai arvanneet täältä, olen suunnitellut siirtyväni pois Lilystä.

Puolitoista vuotta sitten halusin liittyä uuteen ja upeaan Lilyyn, joka tuntui sopivan paremmin kuin hyvin uuteen upeaan elämänvaiheeseeni. Uuden blogialustan syntyminen omassa uudessa elämänvaiheessa tuntui kuin kohtalolta ja oman blogin siirtäminen uuteen osoitteeseen tuntui uudelta alulta myös itselleni.

Nyt kaipaan kuitenkin jälleen uutta alkua. Blogin kirjoittamisesta Lilyssä on tullut minulle -ikävä kyllä- vähän pakkopullaa.

Alkuperäinen ajatukseni ja iloni valokuvaharrastukseni jakamisesta sekä päättömästä muoti-intoilusta on vain himmeä muisto maanantaimottojen lomassa. Olen hukannut oman blogini ja sen äänen, jolla oikeasti haluaisin ajatuksiani jakaa. Ilo on kadonnut ja blogini ajatus hukkunut ennalta-annettujen kategorioiden joukkoon.

Siksi olen päättänyt antaa Avec Marille uuden alun omassa osoitteessa (täällä).

Tavoitteena löytää jälleen se ilo ja perimmäisen ajatus siitä miksi alun alkaen ryhdyin kirjoittamaan blogia. Haluan julkisen sanailun, päiväkirjan kirjoittamisen ja lukijalukumäärämittelön sijaan, keskittyä taas niihin asioihin, jotka juuri minulle ovat tärkeitä blogia kirjoittaessa. Valokuvaaminen, inspiraation ja ideoiden jakaminen sekä muotibisneksen kulissien raottaminen ensisijaisena mielessä.

Haluan myös vastaisuudessa voida kirjoittaa asioista niin kuin haluan, ilman paineita (vai pitäisikö sanoa toiveita?) sydämistä, toimituksen suosittelemme leimasta tai siitä rikonko muiden määrittelemää etikettiä. Myös tämänhetkisen työni puolesta haluaisin jakaa teille suunnattomasti innostusta ja inspiraatiota pelkäämättä sitä sopiiko sisältö määriteltyihin raameihin tai mainoskieltoihin.

Toivottavasti innostutte tästä muutoksesta edes vähän ja osa pysyy kuulolla jatkossakin? Allekirjoittanut on innoissaan ja kainalossa kuukauden kulkenut muistivihko täynnä uusia ideoita!

SUURI sydän ja kiitos teille muutamille Lilyn lukijoilleni ♥

M.

After a long ride, I’v decided to blog independently. Welcome along soon to my new address here!

Kommentit (4)
  1. Voi kiitos ihana SweetMay! Ja kaunis kiitos myös äänestysäänestäsi. Arvostan todella! Toivottavasti ”näen” sinua myös jatkossa toisessa osoitteessani.

    Parasta joulun odotusta! ♥

  2. Harmi!mutta et kuitenkaan katoa kokonaan joten jatkossakin seurailen!  Odotan jo innolla uusia postauksia 🙂 

    1. Tervetuloa vain uuteen osoitteeseen myview ♥ Ihaninta (joulun) odotusta teille sinne! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *