HÄÄSUUNNITELMIA

Kai hääsuunnitelmat voidaan laittaa nyt virallisesti bloginkin puolella käyntiin, kun saimme viimein vahvistuksen hääpaikasta? Eli tervetuloa mukaan häähömpötykseen!

weddingplans.jpg

 

Aivan kamalaa hömpötystä tosin tuskin on luvassa. Itse en ole mitenkään erityisesti ”häähullu”. Pitkään jopa ajattelin, etten menisi koskaan naimisiin. Turhaa, oli ajatukseni. Nyt aikuisena ajatukset ovat (onneksi?) vähän muuttuneet.

Meille on onneksi alusta asti ollut selvää minkä tyyliset häät suunnilleen haluamme ja uskon, että tämä helpottaa myös itse suunnittelua jatkossa.

Modernit ja simppelit cityhäät sekä intiimi tunnelma ovat olleet alusta asti avainsanoja. Näin ovat ajatukset vieläkin. Isoja sukuhäitä ja turhia krumeluureja emme halua. Hyvää fiilistä, kunnon kemut ja vain lähimmät ystävät sekä perheenjäsenet sen sijaan haluamme.

Alusta asti oli myös selvää, että haluaisimme ammattivalokuvaajan ikuistamaan päivämme. Valokuvaus on itselleni hyvin lähellä sydäntäni, joten tämä oli asia josta erityisesti minä en halunnut tärkeänä päivänä tinkiä. Ensitöikseni varasinkin valokuvaajan –Hänet. Tutustuttuani Tuomaksen kuviin olin myyty ja tavattuani hänet sattumalta eräissä toisissa häissä, olin entistä vakuuttuneempi valinnasta. Kuulette varmasti yhteistyöstä myös blogin puolella myöhemmin enemmän.

Minulle morsiamena (ja visuaalisena) ihmisenä häiden värimaailma ja teema on tärkeää. Valkoista ja yksinkertaista on luvassa. Hääjuhlaamme vietetään keskellä kaupunkia eräässä galleriassa. Juhlatilassa tullaan näkemään joko allekirjoittaneen omia otoksia tai sitten jätämme juhlatilan tyylikkään pelkistetyksi ja tyhjäksi. En myöskään halua koristella kaunista galleriaa liiaksi -Valkoiset seinät ovat itsessään aika ihanat. Kattauskoristelut tulevat varmaan olemaan ainoita koristeluita, joita häissämme tullaan näkemään. Kukkien lisäksi!

Mielipiteitä on varmasti monia, mutta minusta on i-ha-naa, että nykypäivänä on ihan ok, suunnitella oman näköinen hääjuhla ilman väkinäisiä perinteitä. Jotain perinteistä sentään meidänkin hääpäivässä nähdään: Vihkiminen tapahtuu kirkossa ja häävalssin askeleita aiomme harjoitella jo talvella tanssikurssilla! Myös pukuni tulee olemaan aika perinteinen -ellen jopa sanoisi hiukan vintagehenkinen. Mutta lisää yksityiskohdista myöhemmin.

Tällä erää tervetuloa mukaan viralliseen hääsuunnitteluun blogin puolella!

M.

Ps. Konkarimorsioiden vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! Nim. mikä hotellikiintiö?!

Wedding planning officially started! First key words are: Simple and modern city wedding, intimate atmosphere, professional photographer, white theme, gallery spot and church consencration. Can’t wait to plan forward!

Kommentit (5)
 1. Hei hyvä tietää! Ajateltiin myös jos pärjättäisiin ilman. Meillekään ei ole tulossa mitkään massiiviset häät, vaikka vieraita monesta kaupungista matkustaakin. STD -kortit on myös suunnitteilla eli jospa näist häät tulisi ilman hotellikiintiötäkin! 🙂

   

  Onko muuten Save the date -kortteihin vinkki vitosia?

 2. Maria/Dejiss
  27.9.2013, 17:04

  ihania suunnitelmia ! nään tän mun silmissäni ja voi että, luulenpa että tulee ihanat häät 🙂 ! Isosiskon häitä kun on ollu mukana suunnittelemassa, niin on kyllä todennu että ihanaa just kun ihmisillä on erilaisia tyylejä ja häät näyttää omalta. Koska vaikka en ite kaikista jutuista tykkää sillä tavalla että haluaisin ne omiin häihin, niin on ihana olla mukana auttamassa tekemään toisten päivästä täydellinen ja just oman näkönen ! <3

  -Maria

  ps. ihana blogi näin muutenkin, löysin tänään tänne ! tyylikäs olet ! 🙂

  1. Kiitos Maria kauniista kommentistasi! Ihana, että olet löytänyt blogiini, toivottavasti viihdyt jatkossakin 🙂

   Itse olen myös ollut jos jonkinmoisissa häissä ja muutaman kerran kaasona, mutta nyt on kyllä vähän jännää suunnitellakin omia. Iik. Täytyy vaan yrittää rohkeasti luottaa omaan visioon!

    

   XX

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *