Helatorstain haluja

thursdays.jpg

Saatavat listalla: Kevätkengät, kesäkunto & napapaidat, lippis ja liehuvat silkkitopit.

Nilkkureista luopuminen kevään korvilla on minulle jotenkin todella hankalaa. Ihan kuin kengät olisivat kiinni kasvaneet talven jäljiltä ja siirtymävaihe kepeämpiin kenkiin tuntuu suuremmaltakin siirtymältä. Muita sielunsiskoja? Siirtymävaiheen kriisistä huolimatta pumpsit tai kauniit loaferit houkuttaisivat. Myös vanhat kunnon Niket saavat kesäpäivät tuntumaan kepeämmiltä. Näillä jaksaisi varmasti tallustaa myös Nykin katuja?

Ketäpä ei myös kesän korvilla kiehtoisi litteä vatsa ja liehuvat silkkitopit. Olen vakuuttunut, että silkkitoppeja ei voi koskaan olla liikaa. Paras ja kannattavin ostokseni on edelleen kahden euron silkkitoppi, joka on pelastanut monet asupulmat.

Lippahatun alla puolestaan hipiä on turvassa myös kuumina kesäpäivinä. Tänä kesänä aikomuksenani on nimittäin palvoa aurinkoa terveyttä unohtamatta. Rusketus kestää vain hetken, mutta iho muistaa aina.

Millaisia kesähimotuksia ruudun toisella puolen on?

M.

Kommentit (2)
  1. Sanos muuta TiinaMariN! Ajatukset eivät ole ihan vielä iiihan kesässä. Tänään aion kuitenkin uskaltautua kenkäkaupoille edes inspistä etsimään. Toivottavasti myös Nyki näyttää kyntensä kenkätrendien osalta. Täällä innokas ensikertailen odottaa matkaa jo malttamattomana 🙂

  2. TiinaMariN.
    9.5.2013, 14:03

    Just itsekin blogissa voivottelin, että kuinka ihmeessä sitä pitäisi sandaaleita alkaa käyttämään… Ei tunnu vielä hyvältä, vasta on hiffannut luopua talvipalttoosta, joten haluaisi fiilistellä nahkatakki+farkut+lenkkarit-asujen kanssa vielä jonkin aikaa.
    Niket on ihania, tilasin itselleni äsken Dunk Sky High-malliset. Odotan postia ihan innoissani:) Toisaalta, kun matkaan kesällä Italiaan, vain flipflopit on niissä helteissä varteenotettavat kenkulat. Kaikki on liikaa kun lämpötila kohoaa +40 asteeseen.
    Iloista matkaa, NYC on mahtava mesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *