HELSINKI DESIGN SCHOOL

Ready to rock3.png

 

Kuten täällä vinkkasin, palasin elokuussa takaisin koulun penkille (mistä olen edelleenkin aivan järjettömän innoissani), kun aloitin opinnot Helsinki Design Schoolissa muotimarkkinoinnin linjalla.

Jotkut kummastelivat kovaankin otteeseen päätöstäni lähteä vielä opiskelemaan ”tämänikäisenä” ja  jo kahden tutkinnon tehneenä. Itse taas koin ajankohdan olevan juuri nyt oikea tehdäkseni jotain, mistä olen aina haaveillut.  Aina voi oppia lisää, syventää jo osaamaansa ja kehittyä urapolullakin. Opinnot Helsinki Design Schoolissa sopivat myös erityisen hyvin etänä ja töiden ohessa tehtäväksi, joten valinta ei ollut vaikea.

Erityisen innoissani olen, koska tällä kertaa teen kaiken itseni, en tutkinnon vuoksi. Toivon toki toivon, että Helsinki Design Schoolin tutkinto avaa uusia ovia, mutta päällimmäisenä mielessä on inspiraation ja innostuksen hakeminen. Minulla on paljon ideoita ja ajatuksia tulevaisuuden suhteen. Toivonkin näiden opintojen ja koulun tuomien kokemusten antavan rohkeutta ja myös selkiyttävän suuntaani.

 

Näyttökuva 2015-9-24 kello 18.10.29.png

 

Nyt meillä on vasta ensimmäiset opintopäivät takana, mutta en yksinkertaisesti malta odottaa mitä opintopäivät tuovat tullessaan, mitä alan asiantuntijoilla on annettavana ja mitä kaikkea opinnot mahdollisesti tarjoavat myöhemmin mahdollisesti myös työelämässä.  Teoreettisen opintojen sijaan Helsinki Design Schoolissa opetus perustuu erityisesti alan asiantuntijoiden luentoihin ja oppeihin –mikä on mielestäni aivan loistavaa. Muotia ei voi oppia kirjoista, tunnetta ja intohimoa tarvitaan kokemuksen lisäksi.

Huomenna meillä on aiheena trendit ja trendien ennustaminen. Kuin siistiä, että saan opiskella tällaista!

Innostavaa ja inspiroivaa torstaita! It’s never too late…

 

M.

 

This year’s best desicion so far: Fashion marketing studies in Helsinki Design School.

Kommentit (1)
  1. Maria/Dejiss
    24.9.2015, 16:57

    On niin ihana kuunnella (tai siis lukea) kun joku on niin innostunut opiskeluista tai ylipäätään tekemisistään 🙂 Sitä inspiroituu ja innostuu itse myös ajattelemaan asioita, jotka on itselle niitä innostavia juttuja.

    Pitäis muistaa useemmin palata asioiden äärelle, joiden tekemisestä yksinkertaisesti nauttii ja jotka saa innostumaan kunnolla. Siinä ois kyllä hyvä oma tavoite tälle syksylle ja muutenkin 🙂

    xx

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *