HOME STUFF

home-green.png

home-green2.png

 

 

Liekkö johtuu lähestyvästä keväästä vai tulevasta perheenlisäyksestä, mutta sisustusvimma on tällä hetkellä aikamoinen. Koti kylpee kevään myötä aivan eri tavalla valossa ja tuntuu kaipaavan kipeästi jotain uutta keväistä ja raikasta.

Toistaiseksi olen kuitenkin tyytynyt vain haaveilemaan, sillä haluan katsoa miltä kaikki näyttää remontin ja uusien lattiapintojen jälkeen, ja tehdä vasta sitten suurempia hankintoja jos niikseen tulee.

Viherkasveilla saa onneksi taiottua hetkessä uutta ja raikasta ilmettä tilaan kuin tilaan. Siirsinkin tällä erää kotimme kaikki viherkasvit olohuoneen yhteen nurkkaukseen. Eri fiilis ja kotoisa tunnelma hetkessä.

Ps. Jos et ole tutustunut vielä tähän ihastuttavaan kirjaseen, suosittelen lämpimästi. Kyseinen opus ja kaikki sen kauniit kuvat saavat viimeistään innostumaan viherkasveista ja sisustamisesta, jos ei mikään muu.

Kaunista sunnuntaita!

M.

 

// Spring and green vibes in our livingroom!

kulttuuri kirjat sisustus sisustus
Kommentit (1)
  1. Sama sisustusvimma vaivaa täälläkin – tai tarkemmin sanottuna muuttovimma! Viherkasvit tuovat kyllä heti raikkautta kotiin, ihana ”miniviidakko” sulla! Ihanalta näytti myös linkkaamasi kirja, tuon voisikin etsiä jostain käsiinsä. :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *