HÔTEL DU HAUT MARAIS

Hotel-du-Haut-Marais6.png

Hote-du-Haut-Marais5.png

Hotel-du-Haut-Marais4.png

Hotel-du-Haut-Marais3.png

Hotel-du-Haut-Marais2.png

Hotel-du-Haut-Marais1.png

Hôtel du Haut Marais / 7 Rue Des Vertus

Hyvää huomenta! Ei suinkaan hotellista, vaan Helsingistä. Fiilis on kyllä välillä konsanaan Helsingin kotiin tullessa, kuin hotelliin tulisi. Ei turhaa roinaa ja työasiat 400km päässä. Tässä kuitenkin ihastuttava hotelli Hôtel du Haut Marais, jossa taannoin yövyimme Pariisin reissullamme.

Voin hyvin lämpimästi suositella tätä, jos pieni putiikkihotelli kiinnostaa. Hotelli on aivan upouusi vain 7 huoneen hotelli. Lisäksi hotellissa on upea spa-alue saunoineen, mikäli ei kyllä harmiksemme vielä vieraillessamme ollut valmis.  Plussaa älyttömän ystävällisestä ja sydämellisestä palvelusta, sekä visuaalisesti ihastuttavista moderneista huoneista.

Ainut pieni miinus aamiaishuoneen uupumisesta, mikä ei kylläkään Pariisissa ole ongelma, sillä lähes joka kulman takaa löytyy joku kuppila. Aamupalan olisi myös saanut tilattua huoneeseen, mutta itse preferoimme lähialueen ihania aamupalapaikkoja ja löysimmekin muutaman kivan.

mm. nämä:

The Broken Arm / 12 rue Perrée

La Petit Table / 27 Rue de Saintonge

 

Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua!

M.

 

// TB to our beautiful hotel in Paris!

Kommentit (2)
  1. Hei,
    Minua kiinnostaisi tietää millainen koulutustausta sinulla on? Olen kiinnostunut muodin parissa työskentelystä ja erityisesti sisäänostajan hommat houkuttelisi.
    Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.

  2. Kiitti vinkistä! 🙂 Skrollasin taas monta kertaa nää kuvat läpi – sul on jotenkin niin ihastuttava ja omanlainen kuvaustyyli ja ihailen sitä tosi paljon. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *