HYVÄÄ HUOMENTA HOTELLI TORNISTA + ARVONTA

Avec Mari

 

 

Tämän arvonnan voittaja ei valitettavasti koskaan ottanut yhteyttä, joten Sinulla voi vielä olla mahdollisuus saada tämä ihana koru itsellesi.

Tällä kertaa olisi kiva kuulla, mitä pidätte blogistani ja millaisia kehitysideoita tai toiveita teillä olisi? Olisi ihana saada myös Avec Marista hiukan vuorovaikutteisempaa, joten olisi tosi kiva kuulla teidän mietteitä.

Kerro kommenttikenttään kehitysideasi/toiveesi viimeistään 3.4. mennessä ja osallistut arvontaan. Jätäthän kommentin kera sähköpostisi!

Ihaninta lauantaita ja arpaonnea! Tampereella on vähän harmaata, mutta häähumu tekee varmasti päivästä upean!

XX

M.

Kommentit

asta o. (Ei varmistettu)

Olen ensi kertaa blogisi sivuilla, mutta luettuani aiheita kiinnostuin kovasti blogistasi! Kiinni hetkessä ja elämässä -asenne välittyy blogistasi loistavasti, tykkään todella paljon! Arkisen elämän pienet kauniit hetket kiinnostavat minua. Toiveena olisi, että jatkat samaa rataa. Se toimii.

M.
Avec Mari

Voi kiitos kauniista sanoistasi Asta! Pelastit päiväni :) Ehdottomasti yritän jatkaa samaa rataa!

iidaac (Ei varmistettu)

Blogisi on visuaalisesti erittäin kaunis. Se toimii parhaiten juuri tällaisenaan, pienenä irtiottona arjesta. Pidän eritäyisesti erittäin kauniista ja visuaalisesti inspiroivista kuvista.

M.
Avec Mari

Blogi on minullekin pieni irtiortto arkeen, ihana jos se välittyy myös ruudun toiselle puolen. Kii-tos! ♥

Noraea (Ei varmistettu)

Yhdyn ylempään kommentoijaan! Mulla ei ole mitään kehitysideoita, mutta mä pidän juuri tälläisistä kauniin näköisistä blogeista. Itseasiassa silloin sisältökin saa ehkä enemmän anteeksi :-D

Mäkin olen siis mukana arvonnassa!

M.
Avec Mari

Kiitos Noraea! Ihanaa kevättä sinulle!

Mandi (Ei varmistettu)

Täällä on tarjolla laadukas,visuaalisesti upea blogi ja älykästä ja ihanan positiivista kommentointia, kiitos. Instagramin puolella on hieman henkilökohtaisempi (avoimempi?) ote ja sitä toivon tännekin.

M.
Avec Mari

Kiitos kommentistasi Mandi! Olen pohtinut paljon tuota avoimuus-yksityisyys-asiaa, ja ollut aika varovainen asian suhteen, mutta yritän ehdottomasti tuoda avoimuutta lisää myös blogiini. Ihanaa kevättä ja arvontaonnea!

Mia K.
Voi taivas

Komppaan ylläolevia sillä, tämä on hyvä näin, jo miten kirjoitat :)

Pidän hyvästä tyylistäsi!

nyksinen@gmail.com 

M.
Avec Mari

Hei kii-tos Mia! ♥

Jenniliini (Ei varmistettu)

Aloin lukea blogiasi vasta vähän aikaa sitten ja tykkään kovasti. Varsinkin juuri kauniit kuvat miellyttää myös täällä. Parannettavaa onkin hankala keksiä.. Koska tykkään katsella inspiroivia sisustuskuvia, niin niitä saisi olla vieläkin enemmän kauniista kodistanne :)

M.
Avec Mari

Ihana kuulla Jenniliini, että olet löytänyt blogiini ja lämmin kiitos kommentistasi :) Sisustuskuvia on varmasti luvassa, sillä lähitulevaisuudessa meillä alkaa naapurihuoneiston remppa! Toivottavasti pysyt kuulolla!

NiinaJ (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi ensimmäisen kerran jo vuosia sitten. Välissä on ollut pidempiäkin taukoja, mutta aina blogisi on ihastuttanut tyylikkään yksinkertaisella kauneudella ja elämän pienillä iloilla. Matkajutut ja sisustuspostaukset kolahtavat minuun eniten. Kehitysideoista mieleen tulee juurikin, että olisi kiva välillä kuulla enemmän pieniä henkilökohtaisempia juttuja sinusta.

Kiitos vielä upeasta blogista ja aurinkoa kevääseen!

M.
Avec Mari

Voi miten ihanaa NiinaJ, että olet pysynyt matkassa mukana jo kauan! Välillä mietin, että lukeekohan tätä kukaan, joten ihana kuulla, että ruudun takana on myös joitakin pitkänmatkalaisia :) Laitan kehitysideasi ehdottomasti korvan taakse. Muutama matkajuttu on luvassa vielä tänä keväänä ja kysymys-vastaus-postaus myös harkinnassa.

Kiitos sinulle ja aurinkoista kevättä! 

Olen mielestäni alkanut seuraamaan blogiasi sen kauniin kuvituksen takia. Olet selkeästi visuaalisesti lahjakas ihminen. :) En siis ala keksimällä keksiä mitään kehitysideoita, mutta toki upeita kuvia voisi olla enemmänkin ja miksei useamminkin. Lisäksi kyllä sitä joskus miettii, että millainen ihminen siellä kaiken takana on? Joten jos tuntuu luontevalta tuoda itseään enemmän blogiin, niin olisi kyllä kiva ns. tutustua :D

ninamariatuulikki@gmail.com

M.
Avec Mari

Kii-tos! ♥

Olisi ehdottomasti mukava tutustua teihinkin enemmän ja muutama postausjuttu onkin jo mietinnässä tähän liittyen! Stay tuned ja ihanaa kevättä!

PiaK (Ei varmistettu)

Pidän blogistasi kovasti sellaisenaan, jatka samaan mallin <3

M.
Avec Mari

Kiitos PiaK!

Annette
Sadetanssia

Pakko tunnustaa, että eksyin blogiisi tämän arvonnan tähden :) Mutta kun läksin postauksiasi selailemaan, niin täytyy todeta, että ne ovat ihanan virkistäviä ja kauniilla tavalla yksinkertaisia. Yksi kuva ja pari lausetta riittää ainakin inspiroimaan minut :)

M.
Avec Mari

Kiva Annette, että löysit blogiini, vaikkakin vain arvonnan tähden! Toivottavasti viihdyt jatkossakin ja lämmin kiitos kauniista sanoistasi :)

Siinatar (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa erityisesti matkat, joten matkapostauksia toivon vielä lisää =). Mukaan kivaan arvontaan!

M.
Avec Mari

Tulossa kevät/kesän aikana Kööpenhamina, Rooma ja Kroatia! Kiitos kommentistasi :)

Maikkilainen (Ei varmistettu)

Löysin vasta vähän aikaa sitten blogiisi ja tykästyin kyllä. Kivoja postauksia ja mahtavia kuvia! Vierailen jatkossakin.

M.
Avec Mari

Ihanaa Maikkilainen! Tervetuloa matkaan mukaan :)

NinaK (Ei varmistettu)

Minuakin viehättää tämän blogin visuaalisuus. Jatka samaan malliin :)

M.
Avec Mari

Kiitos NinaK! Tällaiset kommentit antavat entisestään inspiraatiota ♥

Heips! Löysin blogisi tämän arvonnan tähden ja olen vielä aikas aloittelija bloggaamisessa että tuntuu välillä hankalalta löytää uutta ja sellaista mikä itseä miellyttää mutta sinua aloin seuraamaan varsinkin ihanien kuvien tähden☺️ 

M.
Avec Mari

Mahtavaa Minttumaaria! Yritän petrata jatkossa vieläkin enemmän kuvien kanssa :) 

Mehukattinen (Ei varmistettu)

Blogisi on tyylikäs ja kaunis <3 instagrammisi kautta löysin tänne :) olen matkailualalla, joten matkailuaiheet kiinnostaa!

M.
Avec Mari

Kiitos Mehukattinen ja ihanaa, että olet löytänyt blogiini! Matkajuttuja tulossa kevät/kesän aikana! Toivottavasti pysyt kuulolla :)

Kiva blogi :)

M.
Avec Mari

Kiitos Marjo! Ihanaa kevättä sinulle!

plussaa (Ei varmistettu)

Kehitysehdotuksia ei oikein irtoa, sillä minusta blogisi on kerrassaan helemi jo tälläisenään :) Ja todella viehkon näköinen. Arvostan myös suuresti sitä, että vastailet kommenttiosiossa, ihan näihin arvontapostauksienki kommentteihin, kivaa!
plussaa (a) outlook.com

M.
Avec Mari

No mut kiitos!! ♥ Ihanaa kevättä ja kiitos kommentistasi!

Emelia (Ei varmistettu)

Inspiroiva blogi! Parasta ehdottomasti kauniit kuvat. Asukuvat ja sisustus kiinostaa aina! :)

M.
Avec Mari

Kiitos Emelia! Ihanaa, jos joku löytää inspiraatioa arkeensa blogistani :) Sisustusjuttuja luvassa heti tulevalla viikolla ja asukuvien kanssa yritän myös petrata!

j/e (Ei varmistettu)

Olen seurannut blogisi kulkua lähes alusta alkaen. Pidän ehdottomasti siitä, että saan täältä lukea mikä on nyt Se juttu muodissa ja kodin sisustuksessa. Toivoisin lisää vaatteisiin ja asukokonaisuuksiin, sekä mitä kannattaa hankkia juuri nyt reikkiin - päivityksiä :) <3

M.
Avec Mari

Ihana kuulla j/e, että olet ollut matkassa mukana jo alusta alkaen! Laitan ehdottomasti toiveesi korvan taakse :) Kiitos ja pus!

Cherrycloud (Ei varmistettu)

Sisustusaiheiset postaukset ovat aina kivoja :)

M.
Avec Mari

Minustakin nämä ovat asukuvien lisäksi blogien parasta antia -Juttulistalle siis! Kiitos kommentistasi ja ihanaa kevättä Cherrycloud!

Mama (Ei varmistettu)

Huikea mielenkiintoinen ajankohtainenkin blogi varsinkin muodin osalta. Ihan koukussa olen tähän ja eihän se ihme ole kun bloggari on rakas tyttöni :-). kiva juttu olisi jos vieläkin enemmän olisi asukokonaisuuksista kuvia. Niistä olen saanut paljon apuja! Jatka samaan malliin! Kuvat ovat laadukkaita myös.

M.
Avec Mari

No mut kiitos mami!  ♥ Juttutoiveet työn alla :))

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.