KESÄKUU MOOD BOARD

JUNE.png

 

Se on kuulkaa kesäkuun ensimmäinen! I-ha-naa. Kevät ja kesä ovat ehdottomasti lempivuodenaikojani. Ja sää, kun kerran on jo kohdallaan, niin enää puuttuu vain täydelliset kesäsandaalit ja -mekko. Valkoiset ylisuuret kauluspaidat, vanhat kunnon Levikset vaaleassa pesussa ja suuret korvikset kiehtoo nyt myös kovasti. Näistä babouche sandaaleista puhumattakaan, ne on pakko saada!

Kaunista kesäistä keskiviikkoa!

M.

 

// June mood board. Summer is finally here!

muoti trendit trendit trendit
Kommentit (2)
  1. Täällä vähän samanmoisia kiinnostuksen kohteita. 🙂 Viime viikonloppuna löytyi vaaleat Leviksen 501:set UFFilta ja voi että olen niin onnellinen siitä löydöstä. Valkoisia ja sini-valkoraidallisia ylisuuria kauluspaitoja löytyy onneksi jo kaapista. Korviksista en niin välitä, en vain jotenkin osaa käyttää, mutta tuollaiset mustat tossut on ostoslistalla. Odottelen niitä Marimekon vastaavia, josko tulisivat pian kauppoihin. Aloin miettimään, että ovatko sittenkin vasta syysmallistosta kun eivät ole vieläkään saatavilla.

    1. Eikä! Ihanaa, mikä löytö! Täytyy itsekin yrittää ehtiä koluamaan muutama kirppari, josko tulisi minullekin pari vastaan. Itsekään en oikein välitä korviksia ja en ole käyttänyt arjessa korviksia muutamaan vuoteen, mutta nyt jotenkin kiinnostaisi, etenkin tuollaiset isommat! Täytyypä tsekata Marimekon tossut. Ps. Pre fall mallistot tulevat onneksi jo tuotapikaa kauppoihin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *