KUKA M?

 

MariK.png

 

Minulta toivotaan aika-ajoin, että jakaisin enemmän itsestäni, arjestani ja elämästäni myös blogissa. Olen kuitenkin hyvin tarkka siitä mitä jaan sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi blogini on loppujen lopuksi vain pieni pintaraapaisu elämästäni. M u t t a nyt ajattelin toteuttaa toiveenne ja jakaa kanssanne tällaisen pienen esittelyn itsestäni. En ole varmaan koskaan tehnyt tällaista, joten toivottavasti tämä kertoo teille minusta jotain uutta? Lisäksi olen huomannut, että myös muutama uusi lukija on eksynyt blogiini, joten pienimuotoinen esittely toiveidenne mukaan ollee parhaillaan paikallaan!

 

Bazaar2.png

CIFF6.png

 

Olen 3-kymppinen työmyyrä ja muoti-intoilija, joka blogimaailmassa tunnetaan lyhenteellä M. M-kirjain tulee etunimestäni ja näkyy myös blogin nimessä. Muuten blogini nimi muotoutui matkan varrella Avec Mari:ksi Pariisin aikoina ranskan kielestä inspiroituneena. Jaan arkeni aviomieheni ja jo 10-vuotiaan chihuahuarouvan kanssa, ja asumme pääsääntöisesti arkiviikot pienellä (vai keskisuurella?) paikkakunnalla töiden puolesta. Kotimme on noin 140 neliöinen kerrostaloasunto. Meillä on myös toinen koti Helsingin Ullanlinnassa, koska vietämme myös siellä paljon aikaa töiden ja vapaa-ajan puitteissa.

 

12032016.5.png

Byredo3.png

Olohuone6.png

 

Aloitin blogin kirjoittamisen aikoinaan muuttaessani pois kotoa opiskelemaan uudelle paikkakunnalle. Blogi oli päiväkirja, joka piti perheenjäsenet ja ystävät ajan tasalla uusissa elämän käänteissä. Sittemmin bloggailu on ollut vuosia tauolla ja myöhemmin muotoutunut tällaiseksi muoti-lifestyle painotteiseksi blogiksi, joissa kuvilla on valokuvausharrastuksen myötä tekstiä suurempi rooli.  Kun en puuhaile blogin parissa, vietän arkipäiväni toimistolla päivätyössäni muodin markkinoinnin parissa. Taustalta löytyy pian 10 vuotta työtä muodin parissa sekä kauppatieteiden maisterin ja kasvatustieteen kandidaatin tutkinnot sekä muotimarkkinoinnin tutkinto Helsinki Design Schoolista. Jos kiinnostaa, voit lukea opiskeluhistoriastani lisää täällä.   

Chloe4.png

Graduation4.png

Peanut.png

Valentines Day2.png

 

Vapaa-aikaani vietän mieluiten kotona, ystävien tai perheen parissa. Rakastan myös matkustelua, hyvää ruokaa, illanistujaisia ystävien kanssa ja rauhallisia aamuja vastajauhettua kahvia nautiskellen. Urheilen milloin mitäkin: Joskus löydän itseni juoksemasta, joskus salilta tai puistojoogasta ja joskus jopa golfkentältä. Viime aikoina hampaat irvessä treenaamisen tilalle on tullut enemmänkin lempeä kehonhuolto. Olen täysin tunneihminen ja myös kuntoiluun liittyen pyrin nyt kuuntelemaan itseäni ja tekemään sitä mikä milloinkin hyvältä tuntuu.

Rakastan muotia ja työtäni muodin parissa, olen myös kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tätä myös Avec Mari on. Muotia ja hyvinvointia (toivottavasti laadukkaiden) kuvien kera.

Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt!

M.

 

Ps. Voit seurata minua myös Lily Editin puolella, sekä Instagramissa ja Snapchatissa nim. @avecmari 

Kommenttiboxi on myös vapaa! Olisi äärettömän kiva kuulla jotain myös teistä?

 

// Something about me…

Kommentit (2)
  1. Yhdyn Sarandaan: tämä oli todella kiva postaus! Uteliaana vielä kyselen, pystyisitkö avaamaan työtäsi yhtään enempää? Itse työskentelen media-alalla, joten markkinointi on itselleni aika vierasta. Mitä muodin markkinointi käytännössä tarkoittaa? :–)

    Minäkään en ole paljastanut paljoa itsestäni blogissa, ja postaan melko harvoin kuvia itsestäni. Lukijat ovat välillä toivoneet, että kertoisin enemmän itsestäni. Tällainen postaus olisi luonteva oman persoonan avaamiseen! Eli apinointi kiinnostelisi täälläkin… :–D Lukisin kyllä tosi mielelläni vastaavia ”avautumisia” muidenkin lilyläisten blogeista.

  2. Hei tätä oli superkiva lukea!<3 Melkein tekee mieli apinoida postausaihe omaan blogiin, niin mukava oli nimittäin oppia tällaisia juttuja susta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *