LAUKKUHAAVEITA

Laukkuhaaveita.png

1. Chloé Georgia 2. Chloé Faye 3. 3.1. Phillip Lim 4. Gucci Soho Disco

 

Olen päättänyt hankkia itselleni laukkulahjan lähestyvien kolmekymppisteni kunniaksi.

Toiveissa olisi löytää sellainen pienempi olkalaukku, johon mahtuisi kuitenkin kätevästi ainakin lompakko, puhelin ja kamera. Toiveissa myös, että hankinta olisi enemmänkin sellainen äidiltä tyttärelle -kaltainen, ei mikään hetken trendi. Sellainen varma valinta, jossa kuitenkin olisi sitä jotain minun näköistäni. Ja mustana tietenkin!

Tällä hetkellä alan kallistua Chloén Georgian suuntaan, se on kummitellut mielessäni jo pienen ikuisuuden. Guccin Soho Disco olisi toisaalta taas se klassinen varma valinta.

Vinkkejä? Ehdotuksia? Omia suosikkeja? Hjälp!

M.

Dreaming of the perfect bag…

Kommentit (6)
 1. Maria/Dejiss
  12.2.2016, 21:22

  Mä jostain syystä osaisin kuvitella sun olalla tuon ihanan Chloé Georgian !! Vaikka oma suosikki on ehkä Faye 🙂
  Faye on siinä isommassa koossa tällä hetkellä omalla ostoslistalla, heti Célinen trion jälkeen. looooove it ! oon käyny hiplaamassa jo monta kertaa, ah.

  1. No niin mäkin! Se olis niiiiiiin mun näköinen 🙂 Mutta täytyisi ehdottomasti päästä myös hiukan hiplaamaan näitä kaunokaisia ennen ostopäätöstä, muuten en varmasti osaa valita. Paris, Paris…

 2. Anne Jennika
  12.2.2016, 08:35

  Googletin tuota Georgia laukkua ja päädyin blogiisi, täytyy jäädä lueskelemaan! 🙂 Mulla on ihan sama lakku haaveissa nimittäin 😀

  1. Hei no mut ihanaa, että löysit googlesta tiesi tänne! Toivottavasti viihdyt 🙂 Tuo Georgia on kyllä vahva suosikki myös täällä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *