LET IT FLOW

 

flow.png

Tällaisina hetkinä, kun tuijottaa mökkimaisemaa väsyneenä, mutta äärimmäisen onnellisena kaikesta ja etenkin kuluneesta viikonlopusta, on pakko kirjata muutama ajatus ylös.

Kun elämässä uskaltaa päästää irti asioista, ihmisistä tai ajatuksista, jotka eivät enää tuo iloa, tupsahtaa tilalle useimmiten jotakin parempaa ja paljon ihanampaa. Vanhassa hapuilu voi viedä aikaa ja energiaa enemmän, kuin on alunperin ansainnutkaan ja usein huomaamme tämän vasta, kun olemme lopen uupuneet yrittämään tai pahimmassa tapauksessa unohtaneet oman arvomme ikävissä elämäntilanteissa tai ihmissuhteissa.

Vaikka vanhassa kiinni pitäminen voi toki olla turvallista, voi joskus olla kuitenkin parempi tehdä tietoinen valinta, päästää irti ikävistä asioista, sietämättömistä ihmissuhteista, totutuista tavoista ja katsoa eteenpäin. Ja se on ihan ok se. Joskus irrottautuminen ja tyhjään hyppääminen on jopa parempi vaihtoehto, kuin vanhassa väkisin kiinni pitäminen. Harmaita hiuksia tärkeämpää on hyvä olo ja sellaiset ihmiset ympärillä, jotka oikeasti ansaitsevat paikan sydämessäsi. Väkisin ei voi yrittää, eikä yksin ainakaan, eikä määräänsä enempää tarvitsekaan sitkeyttä sietää.

Ja sitten, kun asioiden antaa virrata omalla painollaan (elämässä ja ihmissuhteissa), asiat alkavatkin järjestyä. Eteen tulee toivottu työtarjous, postiluukusta putoaa odotettua postia ja ihmisiä, joita tunnut odottaneen koko elämäsi käveleekin yllättäen elämääsi… Ja niin se hyvä olo löytyy taas. Odottamatta ja hetkessä havahtuen. Mahdollisesti pienen mutkan ja matkan kautta, mutta kuitenkin.

Rakkautta ja iloa uuteen viikkoon! Allekirjoittanut on juuri tänään äärimmäisen kiitollinen kaikista ihanista asioista ja ihmisistä, joita elämään on tupsahtanut viime aikoina. Elämä on #parastajustnyt

M.

Let it go and life will flow…

Kommentit (1)
  1. Allekirjoitan jokaisen sanan mitä kirjoitit. <3

    Ja myös minä koen suurta onnellisuutta teistä, uusista ihanista enkeleistä elämässämme! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *