LIVE THE LIFE YOU LOVE

Näyttökuva 2016-1-19 kello 18.57.11.png

 

 

 

Olenko siellä, missä haluaisin olla? Teenkö sellaista työtä, mitä haluaisin tehdä?  Elänkö sellaista elämää, kuin haluaisin elää? Olenko menossa siihen suuntaan, minne haaveissani haluaisinkin mennä?

Näitä asioita olen pohtinut viime aikoina paljon ja rehellisesti sanottuna en ole juuri nyt vielä siellä missä haaveissani haluaisin eikä elämäni juuri nyt ole täysin sellaista, kuin haluaisin sen olevan.

Luotan kuitenkin, että juuri nyt olen siellä, missä minun pitääkin ja elämä on juuri nyt niin hyvää, kuin se voi olla.

Olen myös muistuttanut itseäni, että vain minä voin itse rakentaa elämästäni itselleni mieluisan. Toki vaikea aikoja ja itsestäkin riippumattomia vastoinkäymisiä on, mutta uskon kuitenkin vahvasti, että voimme itse vaikuttaa isosti siihen, millaiseksi elämämme muotoutuu ja miltä päivämme täältä tuntuvat.

Se

täytämmekö arkemme vain työnteolla vai annammeko aikaa myös muulle? Murehdimmeko murheitamme päivästä toiseen vai unohdammeko päivän murheet mennessämme nukkumaan? Muistammeko pysähtyä pohtimaan minne olemme menossa vai havahdummeko vasta puolimatkassa, että suunta onkin väärä?

on lopulta täysin meidän oma valintamme. Myös se miltä kantilta kaikkea kokemaamme katsomme, on oma valintamme.

Olemmeko tyytymättömiä ja myös toitotamme siitä vai valitsemmeko toisin ja ymmärrämme, että kaikki on oikeasti kiinni omasta itsestä?

Jokainen päivä on onneksi (uusi) mahdollisuus valita ja vaikuttaa siihen, miten elämäämme elämme ja elämmekö todella sellaista elämää, kuin haaveissamme haluaisimme. Jokainen päivä on myös mahdollisuus ottaa uusi, vaikkakin vain pieni, askel kohti unelmiemme elämää. Se teemmekö niin, on oma valintamme. 

Mahtavaa viikkoa!

M.

You must live the life you love. Why? Because you’re worth it!

Kommentit (2)
  1. Totta! Omalla ajatusmaailmalla ja tavalla suhtautua asioihin on merkitystä. Elämässä kannattaa tavoitella unelmia ja pyrkiä niitä kohti. Silti on tärkeää muistaa nauttia siitä sen hetkisestä elämästä vaikkei se elämä olisikaan täydellistä. Ei se tule koskaan olemaankaan. Meillä ihmisillä kun on taipumus haluta aina uusia asioita, kun olemme saavuttaneet edellisen haaveemme. Ja hyvä niin, silloin tie vie koko ajan eteenpäin ja kehitymme, mutta matkastikin pitäisi muistaa nauttia.

    Itse koen olevani tällä hetkellä äärimmäisen onnellinen. En ole vielä ammatillisesti siellä missä haluaisin. En edes tiedä milloin haaveilemani opiskelupaikka avautuu, mutta on ihanaa, että ainakin tiedän tarkalleen mitä haluan. Kun reilut kolmekymmentä vuotta on räpiköinyt eteenpäin tietämättä mikä minusta tulee isona, on ihanaa kun lopultakin tietää ja voi mennä hiljalleen sitä kohti. Ja toisaalta, vaikka ammatilliset haaveet antavat odotuttaa itseään, niin maailman onnellisin olen perheestäni, joka on tällä hetkellä juuri se paras minulle.

    Tsemppiä haaveiden toteuttamiseen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *