LOMA KROATIASSA

Parhaita paloja Kroatiasta kuvien kera. Toivottavasti aistitte näistä edes pienen tuulahduksen siitä, mitä saimme Kroatiassa kokea?

 

Kroatia4.png

Kroatia7.png

Krotia15.png

Kroatia10.png

Kroatia5.png

Kroatia16.png

Kroatia9.png

Kroatia11.png

 

Parasta Krotiassa oli ehdottomasti kristallin kirkas vesi, kauniit rantakalliot, tunnelmalliset vanhat kaupungit, rauhalliset rannat, hyvä ruoka ja ystävälliset ihmiset. Kaikki me kiinnitimme Karibian jälkeen myös huomiota siihen, miten siistiä jokapuolella Kroatiassa oli. Me kiersimme pääasiassa saaristoa Splitistä lähtien ja jokapaikassa oli fasiliteetit ja kadut kunnossa sekä paikat muutenkin vimpan päälle. Roskia ei näkynyt missään. 

Loma meillä oli muutenkin oikein onnistunut ja voin lämpimästi suositella Kroatiaa. Pidennetty viikonloppu jossain ihanassa rantakaupungissa tai pidempi rantaloma saaristossa jossain ihanassa kohteessa. Päällimmäisinä jäivät mieleen Hvar, Starigrad ja kaikki ihanat ihanat poukamat jossain päin saaristoa. Teimme usein niin, että purjehdimme päivän, lounaan söimme jossain ihanassa lahden poukamassa ja illaksi purjehdimme jonnekin rantakaupungin/-kylän satamaan. Mutta purjehdustunnelmiin ja matkareittiimme palaan vielä myöhemmin. Kuvia riittää!

M.

 

Croatia on my mind… Would love to go back whenever!

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *