MAANANTAIMOTTO

 

be-happy.jpg

-Mother Teresa-

 

Lueskelen parhaillaan pokkaria Hyväksy itsesi -Uskalla elää (Wayne W. Dyer), jossa puhutaan paljon läsnäolon taidosta. Olen vasta kirjan alussa, mutta ensimmäiset luvut ovat jo antaneet hyvää muistutusta siitä, miten tärkää on elää ja olla läsnä juuri tässä hetkessä.

”Läsnäoleva hetki on ainoa mitä on, ja tulevaisuus on vain toinen nykyhetki, joka on elettävä sitten kun se tulee. Varmaa on, että te ette voi elää sitä ennen kuin se tulee.”

Niinpä. Ja näin on myös äiti Teresa opastanut aikoja sitten. Jatkan lukemista mielenkiinnolla. Vaikka kyse onkin vain pokkarista, vaikuttaa se verrattain mielenkiintoiselta ja sopivalta lukemiselta juuri tähän hetkeen.

”Ihmiset, jotka osaavat tarttua tuohon läsnäolevaan hetkeen ja ottaa siitä irti kaiken mahdollisen, ovat ihmisiä, jotka ovat valinneet vapaan, tehokkaan ja tyydytystä tuottavan elämän. Se on valinta, jonka jokainen meistä voi tehdä.”

Ihanaa viikkoa!  Täällä muutamia vinkkejä siihen, miten läsnäoloa voi harjoittaa.

M.

 

// Mother Teresa, a wise wise woman.

 

Kommentit (2)
  1. Hyväksy Itsesi Uskalla Elää | Koillismaan Uutiset
    19.6.2020, 04:45

    […] MAANANTAIMOTTO – Avec Mari | Lily – -Mother Teresa- Lueskelen parhaillaan pokkaria Hyväksy itsesi -Uskalla elää (Wayne W. Dyer), jossa puhutaan paljon läsnäolon taidosta. Olen vasta kirjan alussa, mutta ensimmäiset luvut ovat jo antaneet hyvää muistutusta siitä, miten tärkää on elää ja olla läsnä juuri tässä hetkessä. […]

  2. Vaikutelmia
    11.7.2017, 12:43

    Tuon kun oppisi ja muistaisi. 🙂 Oikein ihanaa viikkoa sinnekin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *