MAANANTAIMOTTO: DAY BY DAY

Näyttökuva 2017-06-05 kello 14.42.33.png

Picture by Minna May Design

 

Sarandan ajatus osui ja upposi tänään kovaa, sillä pyörittelin juuri viikonloppuna tulevaisuutta, kesäsuunnitelmia ja ajatuksia äitiysloman jälkeen melkein ahdistukseen asti. 

Olen nyt ollut viikon kesälomalla (eikä äitiysloma ole vielä edes alkanut) ja silti minulla on suunnaton vimma suunnitella ja pohtia tulevaisuutta jo lapsen syntymän jälkeen. Ajatukset on ollut kieltämättä vaikea kääntää siihen, että kyseessä ei ole vapaa, jota viettelen laiskana tyhjänpanttina, vaan äitiysloma, jolla on ihan oikea tarkoitus. Se vain ei ole helppoa, uraorientoitunut kun olen ja koska tykkään suunnitella asioita etukäteen ja pidän siitä, että kalenterissa on kaikenlaista. Tiedän kuitenkin, että sen sijaan, että suunnittelemme ja kiirehdimme päivien päähän, olisi tärkeää pysähtyä tähän hetkeen. 

”Päivät tulevat peräkkäin, eivät päällekkäin.”

Juuri nyt minun ei siis todellakaan tarvitse tietää, mitä haluan tehdä äitiyslomalla tai jälkeen, vaan tärkeintä on keskittyä tähän hetkeen ja tulevaan pienokaiseen. Tärkeintä juuri nyt on, että pieni voi hyvin ja saa kasvaa rauhassa loppuun asti. Kaikki muu kyllä selviää ajallaan ja kesäkin varmasti soljuu ihan mukavasti eteenpäin, vaikka jokaiselle päivälle ei olisikaan mitään erikoista suunniteltuna. Day by day…

Lempeää viikkoa, muistakaa pysähtyä! 

M.

 

PS. iDeald of Sweden arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille kommenteista!

 

// Word for the Monday.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *