MAANANTAIMOTTO: VALITSE AJATUKSESI

Select-your-thoughts.png

 

 

 

Minulla on tapana aina viikon aluksi etsiä jokin sopiva motto, jolla aloittaa hyvin uusi viikko. Tästä juontaa juurensa myös blogin maanantaimotot. Törmäsin tänään tähän ja tämä alunperin Elizabeth Gilbertin ajatus tuntui jotenkin todella ajankohtaiselta.

Tunneihmisenä unohtuu helposti, että voimme myös aivan hyvin valita ajatuksemme siinä missä voimme valita mitä puemme päällemme. Voimme siis valkoisen kauluspaidan pariksi täysin itse valita millä fiiliksellä päivämme aloitamme ja sen kulutamme. Annammeko vallan ikäville ajatuksille kiireen keskellä tai vastoinkäymisen edessä vai pysäytämmekö oman ajatuksenjuoksumme ja keskitymmekin vaikeallakin hetkellä niihin positiivisempiin ajatuksiin. 

Tässä siis hyvä haaste uuteen viikkoon: Valitse ajatuksesi!

Ihanaa viikkoa,

M.

 

// Thought of the day…

 

Kommentit (2)
  1. Luin juuri jokin aika sitten myöskin tämän ja kolahti ja kovaa myös itselleni. Ihanien ajatuksien täyteistä alkavaa viikkoa sinne! 🙂 

    The Fashion Poetry

  2. Kyllä! Kirjoitin just itse siskoni anoreksiasta ja tämä upposi kuin veitsi voihin. Mielenterveyden kanssa on tärkeetä muistaa tää, vaikka sairauksiaan ei voi valita niin voi edes yrittää valita sen miten suhtautuu asioihin ja mihin ajatuksiin tarttuu. Kiitos tästä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *