Maanantaimotto week 9

samuji13.jpg

Olen aiemminkin sivunnut ajatusta, jonka mukaan luomme itse oman maailmamme ja ajatukset luovat tunteemme ja kirjoitan tästä uudemman kerran nyt, koska aihe tuntuu moninverroin ajankohtaiselta. Olen itse paininut viime aikoina kas kummaa näin jälkikäteen ajatellen aikamoisssa pohjamudissa, samoin ystäväni ovat painineet tunteidensa kanssa -syystä tai toisesta. 

Helpottavaa oli jälleen kuitenkin muistaa se perusasia, että…

Kokemuksemme elämästä perustuu vain ja ainoastaan omiin ajatuksiimme. Koemme juuri sellaisia tunteita, jollaisia ajattelemme. Hyviä ja ilon tunteita tai ei -niin – hyviä tunteita.

 

Mieleen popsahtaa milloin minkälaisia ajatuksia ja se on luonnollista. Meidän tehtävä on valita, mihin kiinnitämme huomiomme. Niihin hyviin mieleen juolahtaviin juttuihin vai niihin ei-niin-hyviin?

Ajatuksen luonne on tulla ja mennä -Vaihtua nopeasti ja automaattisesti uuteen ja parempaan ajatukseen, jos vain sallimme. Hyvä olotila on meidän neutraali perustila, johon palaamme aina, jos vain ajatuksemme antavat siihen mahdollisuuden.

Samoin, kuin me olemme itse hyviä ehjiä ja rakastettavia just tällaisena.

 

Tämän maanantaimoton siivin haastan tällä viikolla ajattelemaan ajatuksiamme -Niitä hyviä!

Suloista viikkoa,

M.

 

 

 

Kommentit (3)
  1. Ihanaa Maij, jos blogini onnistui piristämään päivääsi!  Ei kestä kiittää, ilo on minun puolellani 🙂 Life is simply good, and so are you! XX

  2. Tämä on ihka ensimmäinen blogikommenttini, mutta on pakko yksinkertaisesti kiittää. Ihana blogisi pelasti muuten hyvin hankalan päivän. Muutaman sivun luettuani olinkin taas sitä mieltä, että elämä tällaisenään on aika ihanaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *