MIELESSÄIN

IMG_8096-2.PNG

 

Mielessäin tänä tiistaina myös eilisen osuva motto. Olen melko helposti ahdistuvaa sorttia, mutta olen löytänyt kiitollisuuskirjasta oman tapani rauhoittua. 10 asiaa kiitollisuuslistalle ja kas olo on heti vähän kevyempi. Löysin taannoin Zarasta täydellisen mokkahameen ja ajatuksissa on kuva tämä myös teille asukuvan muodossa. Ehkä tällä viikolla viimein säät sallivat? Hamosien ja ajatushommien lisäksi mietteissä myös kepeät kukka-asetelmat ja kesäkeittiöt. Ei se marmori ja kulta vaan hassummalta näytä vieläkään.

Ihanaa tiistaita!

M.

Tuesday inspiration…

Kommentit (5)
 1. Kiitollisuuslista on ihana ajatus! Minäkin mietin aina nukkumaan mennessäni, mistä olen tänään kiitollinen ja onnellinen. Ja niitä asioita on aina valtavasti! ♡ Ps. Toi Zaran mokkahame on ketakaikkisen täydellinen. Vieläköhän niitä löytyisi kaupoista? ;–)

  1. Eikö! Kiitollisuus kantaa kyllä pitkälle, kun huomaa, miten paljon jokaisessa päivässä on pieniäkin kiitollisuuden aiheita! 

   Kääk tuo hame oli vain ihana Pinterest bongaus, mutta tämä sen sijaan löytyy minulta. Ihan hetki sitten ostin, joten löytynee vielä? Toivottavasti 🙂

 2. Olen ihan samanlainen. On hyvä, että tuon ominaisuuden / luonteenpiirteen kanssa oppii elämään ja löytää ne keinot jolla saa oloaan edes himpun verran keveämmäksi. <3 Itsellä välillä tuntuu, että ahdistus kasvaa niin suureksi, ettei oikein mikään siihen auta. 

  1. Omaa kehoaan on hyvä kuunnella ja löytää keinoja, joilla itseään saa tyynnyteltyä tarpeen vaatiessa. Herkkyys on mielestäni hienoa ja senkin voi kääntää voimavaraksi. Tuo kiitollisuusharjoitus on helppo ja toimiva keino ainakin itsellä! Suosittelen! Rhonda Byrnen teoksia suosittelen myös! 

   1. Mulla yksi niistä löytyykin <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *