MINILOMA MANSESSA & SOKOS HOTEL TORNI TAMPERE

 

 

Sokos Hotel Torni Tampere4.png

 

Sokos Hotel Torni Tampere7.png

Sokos Hotel Torni Tampere6.png

Sokos Hotel Torni Tampere5.png

Sokos Hotel Torni Tampere8.png

Sokos Hotel Torni Tampere.png

 

 

Muutama otos Tampereelta, jossa vietimme viikonlopun uudessa Sokos Hotel Tornissa. Täytyy sanoa, että olimme hiukan pettyneitä koko komeuteen, vaikka kaunista olikin. Hinta-laatusuhde ei vain meidän mielestämme ollut ihan balanssissa. Plussaa toki upeista maisemista, kauniista kattoterassista, sijainnista ja hienoista huoneista. Miinuksia ropisee kuitenkin kokolattiamatoista (tekivät uudesta upeasta hotellista heti vanhan ja tunkkaisen), huoneiden valaistuksesta (kaipasimme kokoajan lisää valoa) sekä todella huonosti organisoidusta aamiaisesta. Kumpanakin aamuna aamiaisjonot ylsivät hissille asti – toisin sanoen olivat pitkät! Nälissään odottelu ei ainakaan itselleni ole kaikista mukavinta puuhaa, joten tämä oli ehdoton turn off hotellivisiitillä. Myös gluteeniton aamupalavalikoima oli todella heikko.

Huoneen varaamme todennäköisesti seuraavan kerran siis jostain muualta, kuin Tornista. Harmi! Kertokaa toki, jos teillä on parempia kokemuksia ja meille vain sattui huono viikonloppu?

Hienoista hotellipettymystä lukuun ottamatta miniloma mansessa oli kerrassaan mainio ja häät olivat i-ha-nat. Sunnuntaina piipahdimme vielä brunssille Hans Välimäen Masu Asian bistroon, jota voin puolestani suositella täydestä sydämestäni. Mahtava palvelu ja herkulliset ruoat.

Miten teillä menee? Muistattehan arvonnan!

M.

 

Few shots from Sokos Hotel Torni Tampere, where we spent a friend’s wedding weekend. Great views, but a sligt disappointment otherwise.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *