NEW BEGINNINGS

maternity-leave.png

maternity-leave4.png

maternity-leave3.png

 

Seisoin eilen viimeisen työpäivän jälkeen kyynelsilmin lentokentällä, kun reipas ihastuttava pikkutyttö keskeytti ajatukseni. Hän kiinnitti ensin katseensa ihastuksissaan kantolaukussa nököttävään koiraamme, sitten vieressä seisovaan mieheeni ja lopulta pyöristyneeseen vatsaani ja totesi reippaasti hymyssä suin: Oot tosi onnekas, ja sä myös, osoittaen miestäni.

Ja siinä samassa hetkessä tajusin, että helvetti niin mä olenkin! Onnekas. Vaikka olenkin viimeiset päivät vollottanut ja murehtinut työasioita ja tulevaisuutta, asiat on oikeasti tosi hyvin ja mä olen tosi onnekas.

Olen terve, suhteellisen hyvinvoiva (raskauspahoinvointia lukuunottamatta), minulla on ihana puoliso rinnallani ja olemme pian aloittamassa kokonaan uuden elämänvaiheen yhdessä pienokaisen kanssa. Miksi siis en olisi onnellinen?

Edessä on varmasti elämän paras aika, vaikka juuri nyt töistä irrottautuminen (ja äitiyslomalle jääminen) tällaiselle työorientoituneelle suorittajalle vaikealta ja haikealta tuntuukin. Uskon kuitenkin, että pieni mies viimeistään saa ajatukset orientoitumaan kaikkeen uuteen.

Mitä elämään ja tulevaisuuden suunnitelmiin muuten tulee, siitä ei ole vielä mitään hajua, mutta se on ehkä ihan hyvä se? Aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja juuri nyt minulla on vain aikaa. Siksi olo varmasti onkin samalla kaiken haikeuden keskellä vapautunut ja hyvällä tapaa kutkuttava, niin kuin aina jonkin uuden alussa. Edessä todellakin on jonkin uuden alku.

Ps. Miten monella muuten olisikaan opittavaa tuosta tapaamastamme rohkeasta pikkutytöstä? Saisi sanotuksi sen mitä monesti mielessään ajattelee, sen sijaan, että vain vaikenee, koska ei kehtaa. Vaikka mekin olimme alkuun hiukan hämmentyneitä hänen rohkeaa lähestymistään, jäimme mutustelemaan hänen sanojaan hymyssä suin pitkäksi aikaa ja miten hyvän fiiliksen hän saikaan aikaan! Ihailtavaa!

Ihanaa iltaa, M.

 

 

// I had my last day at the office yesterday before my summer holiday and maternity leave. Feeling all the mixed feelings at the same time, but I believe this is going to be good. Can’t wait what the future will bring!

Kommentit (5)
 1. Oii miten kaunis teksti, sä osaat kirjoittaa niin herkästi. <3 Aivan varmasti kaikki menee hyvin, kyllä sä sisimmissäsi tiedät sen!

  Tosta pikkutytöstä ja sun pohdinnasta tuli mieleen, että kannattaa todellakin avata suu useammin. Tajusin tämän kun viime viikolla annoin työkaverille positiivista palautetta mitä tavallisemmasta asiasta mutta hän liikuttuikin kyyneliin. En olisi koskaan uskonut, että asia olisi niin tärkeä hänelle. Joten todellakin, ollaan rehellisempiä ja puhutaan toisillemme useammin! 🙂

  1. Voi kiitos Saranda <3 

   Niin totta!! Aivan liian paljon jää sanomatta, syyttä tai koska ei vain kehtaa, vaikka vain pienikin (itsestä) mitättömältä tuntuva kehu voi muuttaa paljon ja saada uskomattoman paljon hyvää aikaan vastaanottajassa. Täytyy yrittää itsekin pitää tästä ajatuksesta enemmän kiinni!

 2. Voi Mari miten ihana kirjoitus! Ihana pikkutyttö! Ja ihanat te kaikki.

  Big love!

  1. Kiitos Miia! Halaukset ja tiistaihin! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *