NEW IN: FILIPPA K DRESS

FlippaK-dress.png

FilippaK-dress7.png

 

FlippaK-dress4.png

FilippaK-dress3.png

FilippaK-dress6.png

Dress Filippa K, sandals Vagabond, sunnies Rayban

 

Voilà, tässä yksi alelöytö, jonka tein tällä viikolla. Juuri, kun olin ehtinyt ajatella, että garderobini kaipaisi sellaista tyylikästä, simppeliä ja kesälläkin toimivaa mustaa mekkoa, vastaani tuli tämä Filippa K:n mekko -40% alennuksessa. Kauan ei tarvinnut empiä poistunko kassan kautta. Miellyttävä materiaali, joka ei silittelyä kaipaa ja joka toimii kaiken kanssa.

Mekko näytti myös ihastuttavalta housujen kanssa. Uumoilenkin pukevani tämän heti ilmojen viiletessä liehulahkeiden kanssa. Toisaalta näen itseni tässä nautiskelemassa vielä monista kesäpäivistä kepeiden kenkien parina. Tällaiset alelöydöt ovat mielestäni kaikista parhaimpia: Eivät vanhene koskaan ja toimivat aina vuodesta ja vuodenajasta riippumatta. Kesäkuumalla ja kerroksia lisäämällä koleammillakin keleillä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan upeaa tulevaa viikkoa! Suuntaamme huomenna Kreikan auringon alle ja ajattelin ottaa myös blogista pienen irtioton. Olen kuitenkin ajastanut muutamia postauksia lomamme ajaksi. Tulossa toivottuja juttuja, esittelyssä myös viimein yksi uusi upea garderobi!

Ajantasaista meininkiä voit seurata Instagramin ja Snapchatin puolella. Löydät minut molemmista nimellä avecmari

Voikaa hyvin!

M.

Ps. Hetken unohduksissa olleet Raybanin klassiset aviatorit vain jotenkin kuuluivat tämän mekon pariksi. Enää puuttuu panamahattu ja lomatyyli on valmis. Greece here we come!

 

// Ootd

Kommentit (6)
  1. Onkohan sinun snäppivideot laitettu näkyväksi ainoastaan niille, jotka ovat ystäviäsi siellä? Ainakaan itselleni ei ole tullut vielä näkyviin yhtään Mystorya sinulta, vaikka niitä innolla odotan, sillä kuvasi ovat aina niin kauniita.

    1. Hei, kiitos tästä vinkistä ja kauniista sanoistasi! Minulla oli tosiaan vahingossa asetuksissa rajaus päällä. Nyt kaiken pitäisi näkyä kaikille, kunhan on lisännyt minut nimimerkillä 🙂

  2. Ihanaa lomaa teille! Kiva, että ajastettuja postauksia on tulossa, ettei meidän tartte viettää viikkoa erossa blogista. 🙂

    1. Kiitos Tinttinen <3

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *