NEW IN: R/H COAT

RH-biker-trench-coat4.png

RH-biker-trench-coat2.png

RH-biker-trench-coat1.png

Coat R/H Studio

 

Haaveilin jo viime vuonna tästä R/H:n klassikosta, m u t t a vasta nyt sain hankittua tämän itselleni. Parempi onneksi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen tosi tyytyväinen ostopäätökseen, sillä uskon, että takista tulee yksi garderobini kestosuosikeista. Klassinen ja ajaton malli takaa myös sen, että takki toimii vuodesta ja sesongista toiseen.

Some things just never go out of fashion…

 

Lämmintä loppuviikkoa!

M.

 

//

Kommentit (2)
  1. Kaunis takki! Toivottavasti pian asukuvia 🙂 Onko takki niin paksu, että sillä pärjää vähän kovemmillakin pakkasilla? Saako kysyä, minkä kokoinen takkisi on? Ostin R/H:lta yhden paidan, ja olen normaalisti S kokoa mutta siitä M kokokin on aika makkarakuori… Netistä on välillä niin vaikea tilata ja arpoa kokojen kanssa kun sovittamaan ei pääse paikanpäälle.

    1. Kiitos Eveliik! Julkaisin juuri muutaman asukuvan, toivottavasti niistä näkee takkia hiukan paremmin. Takki on tosiaan vuoriton, joten pahin viima menee valitettavasti villakankaasta läpi. Itselläni on onneksi lyhyet työmatkat jne., joten takki on käyttööni juuri passeli ja uskon pärjääväni talven yli myös kerroksia lisäämällä. Takki on kokoa XS ja mielestäni vastaa hyvin kokoa, mutta toinen juttu oli R/H:n collegen kanssa. Se oli malliltaan selvästi niukempi ja siitä M koko oli puolestaan hyvä. Kannattaa siis katsoa vähän mallia ja mittoja tuotekohtaisesti. Netistä on todellakin vaikea tilata sovittamatta, itselläni on mennyt monta kertaa mönkään ja sen vuoksi suosinkin kivijalkakauppoja. Sovittaessa näkee tuotteen aivan toisenlaisin silmin, eikä tule hutiostoksia! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *