PÄÄTÖKSIÄ

Graduation2.png

Graduation4.png

Graduation3.png

Graduation1.png

Book Vogue, earrings Zara, sunnies Dior, diploma Helsinki Design School

 

Helou! Blogi on pysynyt vaitonaisena, mutta  p a l j o n  on tapahtunut. Tiistaina minulla oli mm. viimeinen koulupäivä Helsinki Design Schoolissa ja nyt takataskussa on yksi tutkinto lisää. Fiilis on kieltämättä vähän tyhjä ja haikea, mutta samalla todella kiitollinen ja jokseenkin ehkä myös helpottunut. Opinnot ovat olleet töiden rinnalla itselleni todellinen henkireikä, mutta toki vieneet ison osan vapaa-aikaa kaikelta muulta.

Viimeiset yksitoista kuukautta onkin ollut aikamoinen matka. Matka itseen, omaan osaamiseen ja arvoihin. Opinnot ovat saaneet pohtimaan paljon sitä, mitä oikeasti haluaisin tulevaisuudessa tehdä ja missä ehkä itseni nähdä. Koulu on tarjonnut aivan mielettömän määrän inspiraatiota, uusia ajatuksia ja mikä parasta tuonut elämääni aivan mahtavia tyyppejä, jotka toivottavasti säilyvät matkassa mukana tulevaisuudessakin vaikka emme kerran kuussa koulussa enää kohtaakaan. Innostavat opettajat ja hyvät arvosanat ovat antaneet myös paljon tukea siihen, että olen todella hoksannut olevani oikealla alalla ja tajunnut olevani jopa jo ihan hyvä siinä mitä teen. On ollut todella voimaannuttavaa tavata samanhenkisiä ihmisiä ja saada tukea alan arvostetuilta ammattilaisilta.

Tällä hetkellä visioita ja haaveita tulevaisuudesta on paljon. Vielä en tiedä mihin suuntaan lähden tai minkä polun valitsen, mutta tiedän, että suunta on oikea. Juuri nyt aion kuitenkin antaa itselleni ainakin (!) kesäloman mittaisen tauon kaikesta ”pakollisesta” tekemisestä ja aion vain hengitellä hetken rauhassa sen suurempia suunnittelematta. Toivon, että hengähdystauko tekee terää ja ajatukset ovat entistä kirkkaammat kesän kuluessa kaiken suhteen.

Toivon myös, että tulevaisuudessa minulla on entistä enemmän aikaa ja energiaa keskittyä myös blogiin. On ollut todella kurjaa kieltäytyä kaikista tapahtumista ja pressipäiväkutsuista kiireiden vuoksi, ja tehdä blogia vähän puoliteholla. Se ei ole mielekästä kenellekään.

Nyt on kuitenkin aika höllätä hetkeksi kaasua, sulatella ajatuksia, sisäistää kaikkea opittua ja tehdä tilaa taas sille kaikelle muulle, joka on kiireisestä vuodesta kärsinyt.

Lämpimät onnittelut kaikille tänä keväänä koulunsa päättäneille!

xoxo

M.

 

// Woop woop, I did it and gratuated from Helsinki Design School!

Kommentit (5)
 1. Mahtavaa, onnea tutkinnosta!

 2. Mahtavaa, onnittelut tutkinnosta! 

  Täällä taas suunnataan elokuussa koulun penkille toista AMK-tutkintoa suorittamaan. Ensimmäinen tutkinto ei ollut ihan sitä mitä halusin, vaan jonkinlainen kompromissi siinä elämäntilanteessa. Nyt olen onnellinen, että pääsen opiskelemaan juuri sitä mikä eniten kiinnostaa. 

  Olisipa muuten kiva jos kertoisit joskus tutkinnostasi enemmän. 🙂 Minua ainakin kiinnostaisi. 

  1. Kiitos Tinttinen!

   Aivan mahtavaa jos olet lähtenyt opiskelemaan vielä lisää ja sitä, mikä oikeasti kiinnostaa ja tuntuu omalta. Se on kaikista parasta ja palkitsevinta! Onnittelut siis sinullekin uudesta opiskelupaikasta! Voin mieluusti kertoa tutkinno(i)stani jotain lisää, kiitos postausideasta 🙂

   1. Kiitos! Pitkästä aikaa tuntuu, että elämän palaset loksahtelevat kohdalleen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *