PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

Sataa sataa ropisee, pili pili pom…

Pimeä ja sateinen syksy saa minut aina kaipaamaan Pariisia. Hassua sinänsä, sillä se syksy jonka vietin Pariisissa oli pitkälle loppusyksyyn helteinen ja kylmät sateet saapuivat vasta lähellä joulukuuta. Pimeät illat ja sateiset kadut muistuttavat minua kuitenkin joka syksy Pariisista, sen kauniista kaduista, kampuksella haahuilusta, kaverien kahvihetkistä, Seinen ohi kiitävistä Velibeistä, kapeista kaduista ja kaikista muista hassunkurisista hetkistä. Pariisin kaipuuseeni liittyy jopa myös ne aina niin ruuhkaiset metrot! Tällä hetkellä antaisin mitä vain, että saisin pönöttää kuin sillit purkissa täyteen ahdetussa metrossa kapeiden Pariisin katujen alapuolella ja ihmetellä ihmisvilinää. Ah.

21.jpg

24.jpg

20.jpg

PICS BY ME

 

Olisi ehdottomasti kärvistelyn sijaan korkea aika alkaa suunnitella Pariisiin paluuta edes pidennetyn viikonlopun verran? Ikävä on ISO! Kuvat marraskuisesta Pariisista Eiffelin korkeuksista. Sanoinko jo, AH!

Ihanaa perjantaita ah,

M.

Psst. Kiinnostaisiko teitä kuulla parhaimmat vinkit Pariisista pimeiden iltojen iloksi? Kuvia riittäisi! 🙂

Despite the fact that the Autumn which I spent in Paris was very warm and sunny, cold and rainy days makes me miss Paris every autumn. Atm I’m missing Paris so so so so much. Little flight and long weekend sounds just about perfect right now. Ah!

Kommentit (1)
  1. Kiva olisi nähdä lisää kuvia Pariisista ja parhaat vinkit sieltä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *