PERUSASIOIDEN ÄÄRELLÄ + MARRASKUUN HYVINVOINTIHAASTE

Muutos2.png

MT.png

Muutos1.png

Muutos4.png

 

Tiedättekö niitä päiviä, jolloin haahuilla koko päivän pyjamassa, juoda aamukahvia sängyssä ja avata verhot vasta puoliltapäivin? No, olen viettänyt koko viikonlopun niin. 

Pyjamassa, kotosalla, lempimusiikkia kuunnellen, torkkuen, rauhassa aamiaisen nauttien, lukien… Kroppani on ollut viime aikoina todella väsynyt. Olo on ollut nuhjuinen ja flunssainen, treenit eivät ole kulkeneet ja kaupanpäällisenä olen ollut vielä pienessä kuumeessa kokoajan. Kroppa on siis yksinkertaisesti huutanut lepoa. Tänä viikonloppuna olen yrittänyt sitä antaa. Olen nukkunut, hellinyt hipiää ja ollut vain. Unohtanut kiireen ja murheen ja keskittynyt vain olemiseen eli siihen oikeasti olennaiseen.

Olo ei edelleenkään ole kuin uudesti syntyneellä, mutta pysähtyminen on silti tehnyt tehtävänsä. Olo on edes himpun verran freesimpi ja hengitys kulkee kepeämmin. Ajattelinkin, ottaa tämän tavaksi. Pysähtyä kerran kuussa ja ottaa aikaa vain itselleni. Se niin helposti unohtuu.

Lisäksi ajattelin heittää ilmoille haasteen mielelle ja keholle kepeämmästä marraskuusta! Are you in?

Haaste tulee tässä: Tee jotain hyvinvointisi eteen jokainen marraskuun päivä.

Minä aion aloittaa marraskuussa jokaisen aamuni hiukan lempeämmin (hengittää hetken ennen ylösnousua ja juoda aamukahvin rauhassa), tanssia joka päivä minuutin (kuulostaa hölmöltä, mutta toimii) sekä kirjoittaa joka päivä ylös 10 asiaa, josta olen kiitollinen.

Mitä Sinä voisit tehdä jokainen päivä, jotta olosi olisi vähän kepeämpi?

Suloista sunnuntaita ja hyvää marraskuun ensimmäistä! 

M.

How I’ve spent my weekend…Doing nothing special and that’s been totally fine.

 

 

Kommentit (1)
  1. Mukana! <3 Ja ihanalta kuulostaa sun rentoiluviikonloppu. Ja kauniita kuvia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *