PICK THEM WISELY

 

People.png

 

Välillä minut valtaa aivan suunnaton epätoivo ja epävarmuus siitä, että en yksinkertaisesti ole riittävän hyvä, taitava ja inspiroiva ”bloggaaja”. Haluaisin enemmän sitä ja tätä, ja syvällä syövereissäni välillä mietin myös, onko minulla yksinkertaisesti mitään annettavaa? Lukeeko tätä oikeasti edes kukaan? Inpiroinko ketään? Onko minusta mihinkään?

Tänään sain kuitenkin ihanaa inspiroivaa postia Lily:stä ja tuli sellainen fiilis, että hitsit ehkä minusta on sittenkin johonkin? Tuli oikea polte, jotta Avec Mari olisi ensi vuonna entistä inspiroivampi ja parempi sisältöisempi. Aivan niinkuin Lily ja Edit, ja kaikkien kanssasisarien upeat blogit!

Ensi vuodelle onkin jo nyt paljon uusia juttuja luvassa, jotka tulevat varmasti näkymään myös blogin puolella. Mm. Paola Suhosen fashion film -kurssi, valmistuminen, muutamat muotimessut ja paljon upeita vaatekaappeja. Olisi myös ihana kuulla, mitä te haluaisitte ja mikä teitä inspiroi juuri nyt? Sana on vapaa ja toiveet enemmän, kuin tervetulleita.

Olen kiitollinen, että blogillani on näin mahtava ja inspiroiva alusta. Kiitos kiitos kiitos.

Mahtavaa maanantaita ja lämmin kiitos edellisen postauksen sydämistä. Jännitti ja lämmitti!

 

M.

 

All the negativity… Shake if off, shake if off!

 

suhteet oma-elama mieli syvallista
Kommentit (1)
  1. Tykkään Mari sun entistä avoimemmasta tavasta kirjoittaa. Olen lukenut blogiasi jo tovin (kuten tiedät) mutta tykkään siitä enemmän vaan nykyään. Minusta sinun ei kannata huolia ollenkaan vaikka tuohan on ihan tervettä ajattelua 🙂 Kirjoitat kivasti ja ottamasi kuvat ovat kauniita ja laadukkaita. Ja koko ajanhan siinä / tässä hommassa kehittyy! Täällä ainakin yksi lukija joka tykkää tästä ja tykkää susta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *