Q&A III

 

Mari-K-QA-bw.png

QA3.3.png

QA3.2.png

QA3.1.png

 

Kolmas osa aikoinaan aloittamastani kysymys-vastaus juttusarjasta oli jäänyt arkistojen uumeniin, mutta tässä se viimein! Tämä kolmas osa käsittelee hiukan syvällisempiä asioita, elämää ja hyvinvointia. Ensimmäinen Q&A osa liittyi henkilökohtaiseen elämään, työhön ja bloggaamiseen (lue tästä), toisessa osassa paljastin mm. lempimatkakohteeni (lue tästä).

 

Miten inspiroidun

Inspiroidun ihmisistä, visuaalisesti viehättävästä ympäristöstä ja lukemisesta. Erilaisten ihmisten tapaaminen, inspiroivan katutyylin bongaaminen, hyvin kirjoitettu lehtijuttu tai silmiä avaava kirja inspiroivat aina. Yleensä inspiraatio syntyy myös pienistä arkisista asioista ja kokemuksista: rauhallisesta aamukahvihetkestä, kiinnostavasta keskustelusta ystävän kanssa tai erinomaisesta asiakaspalvelusta. Matkustellessa myös huomaan inspiroituvani aivan eri tavalla, kuin koti-Suomen arjessa, siksi varmasti rakastankin matkustelua! Uusien paikkojen ja tapojen näkeminen avartaa ja antaa aina uutta perspektiiviä.

 

Mikä saa minut rentoutumaan

Rentoudun olemalla jouten, viettämällä aikaa ystävien ja perheen parissa, tai tekemällä jotakin mielekästä, joka saa ajatukset irti kaikesta sen hetkisestä. Ei työasioita, ei to do-listoja, vaan jotain inspiroivaa tekemistä ilman aikatauluja. Saunominen on minulle myös keino rentoua, niin hassulta, kuin se ehkä kuulostaakin. Koko vartalon valtaava lämpö ja kihisevä kiuas saa lihakset rentoutumaan ja ajatukset auki. Jos mahdollista, saunomme arkenakin lähes joka ilta. Ja lasillinen hyvää viiniä, mitä sitä kieltämään, se rentouttaa aina! Samoin kuin jokin todellinen tv-hömppä ja pala lempisuklaata löhöasussa kotisohvalla!

 

Elämäni motto

Totta puhuakseni tähän oli  t o d e l l a  vaikea keksiä yhtä ainoaa. Rakastan mietelauseita ja minulla on esimerkiksi Pinterestissä kokonainen kansio täynnä inspiroivia ajatuksia ja lausahduksia. Mutta jos yksi pitäisi valita, olisi se ehkä tämä…

 

Näyttökuva 2017-5-12 kello 13.12.21.png

 

Mistä saan voimaa huonona päivänä

Rehellisesti sanottuna joskus tuntuu, etten mistään. Minulla on välillä paha tapa rypeä huonossa olossa ja silloin jos joskus tuntuu, että kaikki on huonosti koko maailmankaikkeudessa. Huonojen hetkien jälkeen tulee kuitenkin aina hyviä, se antaa voimaa. Kliseistä tai ei, inspiroiva mietelause, ote lempikirjasta tai lohduttavat sanat läheisiltä antavat ainakin itselleni voimaa. Itsetutkistelu ja positiivinen ajattelu auttavat myös pahoina päivinä.

 

Mistä haaveilen

Tällä hetkellä haaveilen siitä, että loppuraskaus sujuisi hyvin ja saisin jäädä äitiyslomalle hyvillä mielin. Toivon myös, että osaan omaksua tulevan äidin roolin suorittamatta ja että perhe-elämämme asettuu uomiinsa uuden tulokkaan kanssa. Toivon, että äitiyslomalla minulle myös kirkastuu se, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä ja mihin suuntaan seuraavaksi urapolulla lähteä. 

Laajemmassa kuvassa haaveilen siitä, että saan elää juuri sellaista elämää, kuin haluan. Saan toteuttaa itseäni työn tai harrastusten puitteissa ja saan matkustella. Haaveilen myös, että saan asua vielä joskus ainakin hetken ulkomailla.

Tällä hetkellä haaveilen myös suunnattomasti siitä, että remonttimme valmistuisi viimein eikä enempää yllätyksiä tulisi eteen. Oh la laa, remonttikuulumisia tulossa pian, stay tuned!

 

Ihanaa viikonloppua!

M.

 

Kommentit (1)
  1. Sanna from Korkk... Kotka ;)
    13.5.2017, 17:34

    Ihana tuo ensimmäinen kuva sinusta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *