QUICK QUIZ

Hanna avasi viime viikonloppuna oman saittinsa (olettehan käyneet jo tutustumassa?) ja bongasin sieltä tämän hauskan pika haastiksen hiukan muokattuna. Here’s something about me…

 

Quiz5.png

Quiz1.png

Quiz2.png

 

Minimalist or maximalist outfits?

Sanomattakin varmasti selvää, että tyylini on ehdottomasti minimalistinen. Minimalistinen asu siis ehdottomasti, toki jokin juju saa olla. 

Feminine or masculine look?

Minimalistisen tyylini puolesta on varmaan sanottava maskuliininen. Toisaalta tykkään myös leikitellä vastakohdilla, kynähame collegen kanssa, tennarit mekon kanssa jne. Naisellisuus on minulle vaatteiden sijasta enemmän esimerkiksi hyvin hoidetut hiukset tai vaikkapa kauniisti laitetut kynnet.

Natural or dyer hair?

Luonnollinen väri tai luonnollisesti värjätyt hiukset.

Chloé or Chanel?

Yhdestä Chanelista haaveilen, mutta muuten olen ehdottomasti #chloégirl

Re-planned outfit or throw on and go?

Riippuu tilanteesta. Suunnittelen asun ainakin erityistilaisuuksiin etukäteen, mutta arkena mennään enemmän throw and go logiikalla. Usein käy myös niin, että vaikka olen suunnitelut asun etukäteen, päädyn lopulta laittamaan aivan jotain muuta.

Heels or flats?

Matalat kengät pienellä korolla eli somewhere in between. Jos en olisi niin mukavuudenhaluinen viihtyisin varmasti koroissa enemmänkin.

Home-cooking or a restaurant?

Vaikka rakastankin kunnon dinnerin valmistamista kotona, istun silti mieluummin ravintolan pöytään. Uusien ja erilaisten ravintoloiden testaaminen on parasta! Yllättääkö menu, toimiko palvelu vai pettävätkö molemmat? 

Gym or running?

Luovuin salijäsenyydestäni keväällä, mutta nyt mietin jälleen jonkinlaisen kuntosalikortin hommaamista uudelleen. Syksyn pimeydessä juokseminen ei vain houkuta samalla tavalla, kuin lenkit kauniissa kesäsäässä.

Behind the camera or in front of it?

Vaikka ”bloggaaja” olenkin ja joskus myös asukuvia vilahtaa myös täällä, viihdyn ehdottomasti paremmin kameran takana. Hassua ehkä…

Paris or New York?

Pidän paljon molemmista, mutta pakko valita Pariisi.  Paris is always a good idea! Haaveilen kuitenkin jatkuvasti reissusta New Yorkiin, olen käynyt siellä vain yhden kerran!

Uber or taxi?

Vielä hetki sitten olisin liputtanut taksien puolesta, mutta nyt Ubereihin oppineena täytyy vastata Uber. Kokemuksieni mukaan kätevämpää, nopeampaa ja parempaa palvelua!

Coffee or tea?

Aikaisemmin olin teetyttöjä, mutta nyt on vastattava kahvi. Arkiaamut eivät käynnisty ilman kahvikuppia. Onneksi meillä on aina aamuisin tuoretta kahvia toimistolla.

Facial moisturizing creams or oils?

Kasvovoiteet ehdottomasti! En vain ole (ainakaan vielä) oppinut käyttämään öljyjä, vaikka niitä kovasti hehkutetaankin ihonhoidossa nykyään. Pitäisikö antaa vielä uusi yritys? Suosituksia otetaan vastaan!

 

 

Olisi myös kiva kuulla mitä piditte tämän tyylisestä jutusta?

xx

M.

 

// Made this quick quiz inspired by Hanna!

muoti trendit oma-elama trendit
Kommentit (6)
  1. Täälläkin peukutetaan! 🙂 Mukavaa vaihtelua. 🙂

    1. Jee! Ihana kuulla, että tästä tykättiin. Halaukset uuteen viikkoon!

  2. Just näitä lisää! Helppolukuisia ja mielenkiintoisia!

    1. Hei ihana kuulla, kiitos Kriselda!! xx

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *