RENOVATION UPDATE

Vietämme vielä tämän viikon remonttievakossa, kun yläkerran ja makuuhuoneen parketteja työstetään. Eteinen-olohuone-keittiö akselille asenettu mikrsomenttilattia on kuitenkin jo valmis ja se on juuri niin täydellinen, kuin toivoa uskalsimme. 

Aivan ongelmitta asennus kerrostaloon lattialämmityksen kanssa ei sujunut ja luulen, että mikrosementtilattian asennuksen työläys yllätti sekä meidät että työmiehet. Asennettava pinta-ala oli myös hyvin laaja, mikä asetti omat haasteensa (ja hitautensa) asennukselle. Myös pitkät kuivumisajat useiden ohuiden mikrosementtikerrosten välissä vaikuttivat aikatauluun. Hyvää kuitenkin kannatti odottaa, sillä lattiasta tuli juuri toiveidemme mukainen. Meidän lattiamme on Pavicem Micromortero sävyssä Plata.

 

oh-mikrosementtilattia2.png

oh-mikrosementtilattia.png

mikrosementtilattia.png

Toim. huom. Kuvissa lattia on hiukan väärän värinen. oikeasti sävy on neutraali (ja enemmänkin kylmään taittava) harmaa.

 

Vaalea lattia raikasti kyllä huomattavasti yleisilmettä ja toi asuntoomme kaipaamaamme loft -henkeä. Jaan kanssanne varmasti lisää kokemuksia lattiasta, kunhan pääsemme kunnolla asettumaan kodiksi. Sitä en maltakaan odottaa…

M.

 

// I’m in love with our new microcement floor!

Kommentit (2)
  1. Näyttää tosi hyvältä! Ja itseasiassa lattian sävy kuvassa ei mielestäni näytä hassummalta vaikkei olekaan se oikea sävy. Kiva tuollainen vähän lämmin ja beigeen taittava.

    Lisäkuvia odotellessa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *