#ROADTRIP

roadtrip7.png

i Hangö

roadtrip5.png

Gelatot Aurajoen rannassa

roadtrip8.png

Sisustuksen Koodi

roadtrip3.png

Hotelli Regatta, Hanko

roadtrip6.png

Täydellinen (ja yksi elämäni paras) pasta-annos klassisessa Hangon Makaronitehtaassa

roadtrip10.png

Päikkärit Hangon ranta-kallioilla

roadtrip9.png

Illallinen ravintola Neråssa, Turussa

 

Muualla somessa minua seuraavat varmaankin huomasivat, että teimme viikonloppuna pienimuotoisen roadtripin ystäviemme kanssa ja voi miten kivaa meillä olikaan! Reissussa tuli todistettua, että aina ei todellakaan tarvitse lähteä kotimaan rajojen ulkopuolelle, vaan koti-Suomestakin löytyy paljon kauniita paikkoja etenkin näin kesällä. Tässä muutamia kuvia matkan varrelta Hangosta ja Turusta.

Jaan kanssanne tulevalla viikolla myös 5 vinkkiä täydellisen kesäpäivän viettoon Hankoon. Turussa parasta ehdottomasti ovat kaunis jokiranta ja kaikki sen kahvilat ja ravintolat, sekä putiikit. Sisustuksen Koodi ja Element ovat ainakin vierailun arvoiset paikat. Hotelleista suosittelisin Radisson Blue Marina Palacea, joka sijaitsee aivan joen rannassa. Hotlasta myös lisää myöhemmin, nyt pyykinpesuun.

Ihanaa sunnuntai-iltaa,

M.

 

// Did a small summerish road trip with our friends and oh how blast we had! There’s always no need to travel abroad.

kulttuuri suosittelen matkat
Kommentit (4)
  1. Hei jes odotan Hanko-postausta innolla! 🙂 Kävimme poikaystäväni kanssa viime kesänä Hangossa kerran mutta olimme hieman lost, kun emme ottaneet paikoista etukäteen selvää. Tänä kesänä on tarkoitus palata pidemmäksi ajaksi ja viisaampana. 🙂

    1. Hei no ihanaa!! Vinkkijuttu tulossa ihan lähipäivinä <3 

  2. Kuinka kauniita kuvia reissun varrelta 🙂 En oo koskaan käynyt Hangossa mutta nytpä otan tavoitteeksi, vinkit tulevat siis tarpeeseen!

    1. Kiitos! Hanko on kyllä kaunis kesäkaupunki ja ehdottomasti vierailun arvoinen paikka! Vinkkejä tulossa tällä viikolla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *