SHORTSIKELIT

Miten ihanaa, että shortsikelit yllättivät vielä toimistotyöläisenkin! Siistillä kauluspaidalla shortseista saa mielestäni myös ihan salonkikelpoisen asun töihin. Vai mitä pidätte?

Minimum2.png

Minimum3.png

Minimum5.png

PELLAVAPAITA GANT, NAHKASHORTSIT MINIMUM, SANDAALIT VAGABOND

 

Toivotaan, että aurinkoa riittää vielä muinakin elokuun päivinä. Kaunista keskiviikkoa!

M.

 

Ps. Selasin blogiani taaksepäin ja suorastaan järkytyin miten vähän tyyliasiaa blogini on sisältänyt viime aikoina. Huh. Korkea aika petrata asian kanssa, koska hyvän mielen ja sisustushommien lisäksi, tyylijutut ovat niitä, joita haluaisin täällä eritoten jakaa. Toivottavasti tekin tykkäätte!

 

In leather shorts…

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (2)
  1. En tiedä missä toimistotyössä tuo kävisi, mutta mä en kyllä menisi noin lyhyissä lahkeissa töihin, en vaikka materiaali olisi tavallista shortsia fiinimpää ja asu muilta osin siisti. Kaupunkikuvaan sopii mainiosti, mutta toimistoon? Ei minusta. Shortsimaisuus on silti niin hallitseva. Tai sitten olen vain traumatisoitunut kerran parikymppisenä saamastani huomautuksesta, joka tuli (shortseista) esimieheltä, joka ei muuten puuttunut erikoisempiinkaan asuvalintoihin. Minihameet kävivät, mutta shortsit eivät, vaikka oli heinäkuu eikä juurikaan odotettavissa talon ulkopuolisia kävijöitä. Jälkikäteen olin kyllä samaa mieltä. Shortsit ovat vähän sama kuin varvassandaalit: en niissäkään menisi töihin, vaikka olisivat kuinka chic.

    1.  Auts, onpa sulla ollut vähän nihkeä pomo. Nämä shortsit ovat ainakin saaneet kehuja myös toimistossa, mutta ehkä kaikki on vähän sallitumpaa muodin maailmassa 🙂 

      Mihin tahansa toimistoon shortsit eivät minunkaan mielestäni kuitenkaan kuulu. Kuitenkin jos työnkuva ja työpaikka sallivat hiukan rennomman pukukoodin, on shortsit (maltillisessa mitassa) mielestäni ihan työvaatekamaa, varsinkin jos asukokonaisuus pysyy muuten tyylikkäänä. Varvassandaalit taas… No aivan asia erikseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *