SKIN CARE

 

BEAUTY-BESTS2.png

 

 

Luottoasusta onkin helppo siirtyä tämän hetken luottokosmetiikkaan. Erityisesti juuri nyt, kun olo on flunssan ja kuumen vuoksi nuutunut, pieni pampering tekee hyvää.

Heti kylmempien kelien tullessa ihoni janoaa myös aivan eri tavalla kosteutusta, niinpä myös kosmetiikkasuosikit ovat kaivanneet hiukan päivitystä. Nämä kuitenkin ovat ja pysyvät ja näihin tuotteisiin palaan aina, kun ihoni oikuttelee.

 

Diego Dalla Palma SOS naamio

Tämä kosteuttava naamio auttaa aina! Luottotuote, jota käytän jopa kahdesti viikossa, silloin kun iho todella kaipaa kosteutusta. Jätän naamion usein myös yöksi, jolloin se saa vaikuttaa rauhassa.

Mia Höytö öljyseerumi

Mia Höydön tuotteista olen hehkuttanut aikaisemminkin ja tämä öljyseerumi on yksi suosikeistani! Myös tätä käytän useimmiten iltaisin, joskus jopa tipan meikkivoiteen kanssa.

Nivea perusvoide

Jos markettikamasta puhutaan, Nivean Soft peruspurkkivoiteessa vain on sitä jotakin! Pelkkä tuoksu saa itseni jo rentoutumaan, koostumus on myös ihanan tuhtia. Hintansa väärti, sanoisin siis.

 

Talvipakkasia silmällä pitäen kannattaa pitää huolta myös ihon sisäisestä kosteutuksesta, vedenjuonti ja kalaöljykapselit, ovat itselleni ne must have -jutut.

Jos teillä on myös jakaa jotain vinkkejä talvi-ihon taltuttamiseen, vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! Kuulen myös mielelläni, jos jollain on jo kokemusta tästä Lumenen uutuudesta. Olen sangen ihastunut noihin valotippoihin ja tekisi mieli testata erityisesti myös tuota sävyseerumia. Anyone?

 

Kaunista viikonloppua!

M.

 

// Current beauty bests…

Kommentit (1)
  1. Mari käyhän lukemassa minun kirjoitukseni samaisesta aiheesta. Naurattaa, kuinka sama ajoitus <3 Omat kokemukseni Lumenen sävyseerumista ovat vain positiivisia, enkä osaa enää olla ilman kyseistä tuotetta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *