SPRING & SUMMER 2014

Työreissussa ollaan ostamassa ensi syksyä! Kurkataan kuitenkin ensin tulevaan kevääseen.  Sillä vaikka joulu on vasta edessä, kevätmallistot ovat kaupoissa aikaisemmin kuin huomaammekaan. Tervetuloa siis S/S 2014! 

ss2014_trendit1.jpg

PICS 3.1 PHILIP LIM, CLOÉ, CALVIN KLEIN VOGUE

 

Ensi keväänä syksyn aloittama musta-valkoinen värimaailma jatkuu vielä hyvin voimakkaasti. Lähes kaikki Catwalkien sekä näkemäni mallistot sisältävät hyvin paljon mustaa ja valkoista. Lisäksi ns. ”uusi musta” eli harmaa jatkaa hyvin vahvana värinä keväälläkin. Keväällä supertrendikäs harmaa on siniseen taittava kyyhkynharmaa. Myös eri denimin sinisiä tullaan näkemään paljon. Pastellisävyjen ystäville tiedoksi: Pastellit valtaavat kadut myös tulevana keväänä! On minttua, hattaraa ja kevään keltaista.

Tyylillisesti keväällä jatkuu yhä hyvään vauhtiin päässyt maskuliinisuus. Keväälläkin on siis vielä ihan ok vierailla poikaystävän vaatekaapilla. Vastapainona graafisille ja laatikkomaisille linjoille saadaan kuitenkin myös naisellisempi tyylisuunta. Tyttömäiset leikkaukset ja vaatekappaleet ovat kevään must haveja. Muutamien mallistojen inspiraation lähteenä on kuulema toiminut juuri vanhojen klassikkoelokuvien kaunottaret kauniine garderobeineen ja huoliteltuine Jackie O -tyyleineen.

Kevät kuulostaa minusta ihan kivalta. Kepeältä ja kauniilta! Mitä te tuumaatte?

M.

S/S2014 trends and colours: Pastels are coming, but it’s still ok to visit boyfriend’s closet. Light colours, masculinity vs. feminine inspired by old classic movies are the thing.

muoti trendit trendit trendit
Kommentit (2)
  1. ah, toi chloén look on vaan ihana! väriyhdistelmä, joka ei kyllästytä koskaan! missäs sä olet muuten töissä? 🙂

    1. Niin minustakin aivan ihana! Kelpuuttaisin mielihyvin tuon asukombon kevään garderobiini!

      Olen töissä erään vaateyrityksen sisäänostotiimissä. Ts. valitsemme mitä miltäkin merkiltä tulee mistäkin mallistosta myyntiin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *