THE BLOG AWARDS FINLAND

TBAF2.png

TBAF1.png

 

Minäkin onnekas sai kutsun eiliseen The Blog Awards Finland gaalailtaan. Ilta oli mitä ihanin ja vimpan päälle järjestetty. Oli vastaanotto, kuohuvaa, drinkkibaari, ilotulitukset ja bändit!

Harmikseni, en edes ehtinyt (tajunnut) ottaa kuvaa asustani. En edes vessaselfietä 😀 Tämä asu minulla oli kuitenkin aikalailla tarkalleen ottaen päällä.

Kuvien nollasaldo kertonee aika hyvin illan kulusta. Päällimmäisenä mielessä ei ollut suinkaan seisoa kameran takana. Oli aivan ihana mingnailla ympäriinsä, nauttia juhlahumusta ja nähdä kaikkia. Oli aika jännittävää tavata niitä tyyppejä kasvotusten, joita on ihaillut vuosia ja joiden blogeja seurailee ahkerasti. Uusia tuttavuuksiakin tuli tavattua, ihanaa.

Täytyy sanoa, että kyllä Suomessa vaan tehdään hyviä blogeja. Kategoriat kovatasoisia ja kuinka paljon upeita blogeja myös näin ulkopuolella. Inspiroivat blogit ja hyvä fiilis kyllä inspiroivat ainakin itseäni suunnattomasti. Bileet herättivät paljon ajatuksia myös oman blogin suhteen, täysillä tai ei lainkaan, mentaliteetilla tästä eteenpäin.

Superonnittelut vielä voittajille, kiitos A-Lehdet ja Lily tapahtumasta sekä erityiskiitos ”mentorini” Johanna, joka tutustutti ensikertalaisen blogipartyjen saloihin.  

Onnellista olla osa Lilyä!

M.

 

The only shots I took last night…

Kommentit (1)
  1. Ihanilta juhlilta vaikuttivat. Ja jos kuvia on nolla, se kertoo vaan hyvästä illasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *