THE ONLY TRIP YOU WILL REGRET

 

MATKUSTELU.png

 

Tämän viikon maanantaimotto tuntuu jotenkin todella osuvalta, sillä olen viime päivinä pohtinut paljon paitsi matkustamista myös ”matkantekoa”.  Olen tehnyt pienen matkan itseeni ja käynyt rehellistä vuoropuhelua itseni kanssa. Kuulostellut, kirjannut ylös ajatuksiania, haaveitani, huoliani ja tulevia tavoitteita. Mitä oikeasti haluan? Minne oikeasti haluan? Matkanteko on vielä kesken, mutta jonkinlainen suunta on löytymässä.

Toisenlaisestakin matkanteosta on viime aikoina ollut puhe, sillä ostin miehelleni yllätykseksi syntymäpäivälahjaksi lennot Lontooseen. Olemme puhuneet Lontoosta pienen ikuisuuden ja nyt viimein pääsemme sinne reissaamaan! Olen synttärisankarin lisäksi itsekin järin innoissani matkasta, sillä itse en ole vielä koskaan käynyt Lontoossa (lentokenttää lukuunottamatta :D). Uskon, että matkasta tulee ikimuistoinen, mutta jos Teillä on antaa jotain hyviä vinkkejä, otan ne enemmän kuin kiitollisena vastaan! Mitä tehdä, mitä nähdä, minne mennä? Help me!

Matkustelu on ihanaa, mutta paras matka, jonka voi tehdä, on matka itseensä. Ja sen voi onneksi tehdä milloin tahansa matkabudjettia katsomatta.

Stay true!

M.

 

// London tips wanted! What to do in London in May?

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (2)
  1. <3

    Matka itseen, käsi ylös, hep!

  2. hanna kovanen
    26.4.2016, 18:03

    Ihanaa! Sponttaanit matkat ovat huippuja! Myös mekämanni suuntaa sinne toukokuussa ;D mutta suosittelen ainakin Chiltern Firehousea, Ace -hotellin drinkkibaaria ja Shoreditch -alueen kauppoja ja kuppiloita x 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *