TIISTAI-INSPIS

 

IMG_8738.PNG

 

Tällä viikolla olen erityisesti pyöritellyt mielessäni sitä, kuinka muistaa tasapaino ja tyyneys myös arjen kiireiden keskellä. Itselläni on tapana sujahtaa silmänräpäyksessä arjen hyörinään ja unohtaa kuunnella mitä keholla on kerrottavana. Kun vain muistaisi, että kroppa ei tunnu kireältä ilman syytä, eikä mieli harhaile suotta ja että, ihanat pienet ilot ja itsensä helliminen sen sijaan tekevät kaikesta kiireenkin keskellä hiukan miellyttävämpää. Vai mitä?

Kotona eteisen sisustusprojekti jatkuu edelleen. Nyt olen pyöritellyt mielessäin seinälle tällaista kaunista siroa peiliä. Tehtävä ei kuitenkaan taida olla niin helppo, kuin kuvittelin? Vinkkejä otetaan vastaan!

Ihanat pehmeät neuleet pyörivät myös mielessä, eikä ihme, kun celsiusasteet hipovat näitä lukemia. Tällä erää kuitenkin, mitä ohuempi ja kepeämpi, sitä parempi. Yhden löydön teinkin jo Massimo Duttilta kesälomareissulta, mutta joku kelpo yksilö mahtuisi vielä lisää garderobiin. Ja apua, kohtahan täytyy jo hankkia uudet kouluvaatteet! Ja penaali.

Ihanaa ja inspiroivaa tiistaita!

M.

Tuesday inspiration…

Kommentit (1)
  1. Tuo valkoinen neule näyttää ihan täydelliseltä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *