TOP 5 LAUKKUNI

En voi todellakaan kutsua itseni laukku- tai kenkäfriikiksi, mutta kun löydän sen oikean, en siitä hevillä luovu. Ajattelinkin jakaa kanssanne top 5 lempilaukkuni ja –kenkäni. Tätä juttua toivottiin jo aikapäiviä sitten, joten voilà tässä se viimein.

Garderobiini on valikoitunut muutamat tarkasti valitut yksilöt, joiden näen kulkevani mukanani vielä vuosia. Mielestäni niin laukkujen kuin kenkien tuleekin kestää aikaa ja käyttöä. Parhaimmassa tapauksessa laadukkaat laukut ja kengät kestävät äidiltä tyttärelle. Ajattelen, että jos satsaa muutamaan suosikkiin, jotka kestävät katseita ja aikaa, maksaa isompikin satsaus itsensä helposti takaisin vuosien saatossa.

 

p2071430.png

Mansur Gavriel Bucket bag

Keneltäkään ei varmaan jäänyt aikoinaan huomaamatta ihastukseni Mansur Gavrieliin? Metsästin laukkua yli vuoden verran ja kun viimein sain sen omakseni, olin (ja olen edelleen) haltioissani. Bucket bag –malli on toki trendikäs, mutta varmasti myös malli, joka ei vanhene koskaan tai ainakin nousee aika-ajoin pinnalle uudestaan.

 

lumi-accessories2.png

Lumi

Lumin musta pikkulaukku oli myös todellinen löytö! Pehmeä nahka ja monet vetoketjutaskut tekevät laukusta pienen tilaihmeen, eikä se todellakaan ole hinnalla pilattu. Laukku toimii niin arjessa kuin juhlassa.

 

Louis-Vuitton-Eva-clutch.png

Louis Vuitton Neverfull & Eva clutch

En tunnustaudu Vuitton faniksi, vaan tunnustan että tietynlaiset kuosit aiheuttavat edelleen enemmänkin puistatusta kuin ihastusta, mutta Neverfull ja Eva clutchin nimeen vannon silti. Toimivat kaiken kanssa, eivätkä varmasti vanhene koskaan. Neverfull kätkee myös nimensä mukaisesti uskomattoman määrän tavaraa sisäänsä, joten on hyvä valinta esim. matkoille mukaan. Materiaalinsa vuoksi laukku myös kestää kovaakin käyttöä, eikä säikähdä edes merivettä…

 

 

accessories3.png

 

Chloé Georgia

Chloén Georgia on viimeisin laukkuihastukseni, jonka lopulta löysin omakseni Lontoon reissulta vuosi sitten. Uskon, että tämäkin it –laukku kestää aikaa ja kulkee matkassani mukana vielä vuosia. Ehkä joku päivä tyttärelleni?

 

Millaisia laukkuja ja ajatuksia teiltä löytyy? Ovatko merkkilaukut hintansa väärti? Täällä lisää lempiasusteistani ja omista ajatuksistani!

 

M.

 

// My top 5 bags.

muoti trendit trendit
Kommentit (1)
  1. Laadusta tingitään nykyään ihan kaikkialla merkistä riippumatta. Esimerkiksi oma Loewen laukkuni hajosi kahdessa viikossa ja sai palata sinne mistä tulikin (eikä totisesti ollut ainoa hintavampi pettymys). Tosi harmillista. Lähinnä siksi ettei kannusteta hankkimaan kestäviä tuotteita, vaan koitetaan joka suunnalta puskea hankkimaan joka vuodenajaksi/sesongiksi jotain uutta. Onneksi on 2nd hand ja vintage. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *