TYYLIVINKIT LOMALLE

Loma1.png

Birkenstock.png

Hermes-bracelet.png

Loma2.png

 

 

Top Filippa K, pants Zara, sandals Birkenstock, panama hat local found, sunnies Rayban

 

Koska kesää ja reissuja on (toivottavasti) vielä jäljellä, ajattelin koostaa sunnuntailukemiseksi top 5 tyylivinkkiäni lämpimälle lomalle tai miksei kesäkuumalla koti-Suomeenkin.

1) Suosi kepeitä ja hengittäviä materiaaleja
Pellava, kepeä puuvilla ja silkki ovat parhaimmat. Toisaalta myös tekokuidut toimivat ja voivat olla yllättävänkin miellyttäviä kesäkuumalla. Panosta materiaaleihin, ne maksavat itsensä takaisin paahtavan auringon alla.

2) Pakkaa mukaan (toistensa kanssa toimivia) luottotuotteita

Paitsi, että mukaan kannattaa pakata vain oikeasti kaikki oleellinen, suosittelen ehdottomasti pakkaamaan mukaan toistensa kanssa toimivia luottotuotteita. Kun tuotteet toimivat keskenään, saat helposti mukaan monta loma-asua vain ylä- tai alaosaa vaihtamalla. Asusteilla saa myös helposti luotua uutta ilmettä asukokonaisuuksiin. Luottoaurinkolasit ja panamahattu ovat ainakin must.

3) Suunnittele etukäteen
Liputan vahvasti myös suunnittelun puolesta. Kun asukokonaisuudet on suunnitellut etukäteen valmiiksi, ei lomalla tarvitse murehtia asuvalintoja. Kun mukana on myös varmoja luottotuotteita, välttyy varmasti asukriiseiltä. Etukäteen suunnitellut asukokonaisuudet keventävät myös nekin kummasti matkalaukkua.

Se mitä loman suunnitteluun tulee suosin itse sellaista rentoa kultaista keskitietä. Suunnittelemme usein muutaman must see – jutun, mutta jätämme aikaa myös spontaanille olemiselle. Parhaimmat nähtävyydet, kuppilat ja kulmat saattavat hyvinkin löytyä aivan ex tempore. Loman tarkoitus on siis ehdottomasti ainakin itselleni lomailu sanan varsinaisessa merkityksessä (ks. kohta 5).

4) Kevennä kosmetiikasta
Myös kosmetiikasta saa helposti kevennettyä matkalla. Suosi pieniä matkakokoisia puteleita ja hyödynnä myös testerit. Kun keventää kotikosmetiikasta, voi matkalaukkuun mahtua palatessakin jotain. Kotiin on myös ihana palata niiden kaikkien luottotuotteiden pariin. Parhaimmillaan tuntuu, kun palaisi spahan.

5) Nauti

Unohda arki ja nauti joutenolosta. Itselleni arjen unohtaminen tarkoittaa useimmiten kotimaan pölyjen karistamista kannoista. Arki on hetkistä ja täynnä aikatauluja ja siksi lomalla kaipaan täydellistä irtiottoa. Jätän lomalla myös puhelimen aika-ajoin tarkoituksella pois rantakassista. Irtiotto myös siitä, että on jatkuvasti tavoitettavissa tekee todella terää. Esimerkiksi jo muutaman päivän puhelin-/sometauon jälkeen huomaa todella ”vieraantuneensa” hyvällä tapaa jatkuvasta puhelimen kyttäämisestä. Ja kun puhelinta ei tuijota kokoajan, ehtii vaikka mitä muuta. Kuten nauttia siitä lomasta.

 

Ihania lomapäiviä ja reissuja niille, joilla niitä vielä on luvassa!

M.
 

 

// Top 5 tips to the holiday style!

1) Light materials

2) Key items + versatile outfits

3) Before hand planning

4) Mini cosmetics + testers

5) Enjoy

Kommentit (1)
  1. Loistavia vinkkejä! Hyvin kuvailtu toi et se on kun kylpylään palais kun tulee matkalta takas ja kylppärin kaapissa on kaikki omat ihanat purkit ja tuoksut 😀 Se on niiin luksusta yhtäkkiä!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *