UUTTA KYLPYHUONEESSA

Beauty1.png

Beauty2.png

Beauty5.png

 

Morning5.png

Toothpaste Marvis, tooth brush Humble Brush, bronzing powder Mac, konjac sponge Ekovista, day cream Lumene

 

Muutama uusi kauneuslemppari on löytänyt näin kesän tiimoilla kylpyhuoneeseeni!

Musliiniliinoilla häslääminen oli lopulta itselleni liian työlästä, mutta konjac sienen avulla kasvojenpuhdistuksesta on tullut arjen pientä luksusta. Kauniskin on kuin mikä, joten voi hyvin ripustaa esille käytön jälkeen kylpyhuonetta kaunistamaan. Sieni on ollut käytössä minulla vasta vajaan viikon ja juuri  nyt vaikuttaa siltä, että sieni nostaa epäpuhtaudet pintaan, ja hyvä niin. Jospa tästä olisi apua pintakuivan ihoni tukkeumiin? Jatkan mielenkiinnolla testailua. Kuulen mielelläni, jos teillä on jo kokemuksia tästä ihmesienestä?

Kauniin kesäpäivetyksen ylläpitoon sopiva aurinkopuuteri oli myös hankintalistalla ja tuttavani suosituksesta hankin Macin mattaisen version. Tämä vaikuttaa tällä erää oikein hyvältä. Olin jo unohtanut mihin kaikkeen hyvä aurinkopuuteri pystyykään!

Auringon päivettämä iho tuntuu myös janoavan juuri nyt kosteutta oikein eritoten. Pienen pohdinnan ja lueskelun jälkeen, en voinut vastustaa kiusausta olla kokeilematta myös itse keväällä kaikkien hehkuttamia Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjan uutuuksia. Ja vau, olen myyty! Ihastuin niin sarjan päivävoiteeseen ja seerumiin, että hankin tällä viikolla myös saman sarjan yövoiteen. Ihanaa! Vielä, kun Lumene saisi myös puhdistustuotteidensa ilmeet visuaalisesti hiukan houkuttelevammaksi voisin vakavasti harkita myös niiden hankkimista. Sillä, jos voin valita täytän kylpyhuoneen kaappini visuaalisena ihmisenä myös visuaalisesti miellyttävillä puteleilla.

Kaunista sunnuntaita!

M.

Ps. Iho-ongelmista tulossa pian päivitystä. Sillä välin suosittelen tarkastamaan löytyykö omista voiteistanne mineraaliöljyjä? Se tuntuu ainakin itselläni tukkivan leukaperät.

 

// New in my bathroom…

kauneus meikki iho meikki
Kommentit (1)
  1. Maria/Dejiss
    24.7.2016, 22:00

    Kivoja juttuja 🙂
    ihan mielettömän hyvä aurinkopuuteri on Cliniquen true bronze, mulla on sävy 02 sunkissed ! ihan paras 🙂
    just laivalta ostin uuden.. ! eli vahva suositus !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *