VAATEHUONEEN UUSI ILME

Vaatehuoneen ilme muuttui kerralla, kun vaihdoimme golfkentän vihreän (!) kokolattiamaton mustavalkoiseen vinyylimattoon. 

 

Mustavalkoinen vinyylimatto.png

 

Vaihto oli helppoa kuin mikä ja koko hommassa vierähti vain pari hassua tuntia. Listat on vielä naputtamatta paikoillen (päädyin lopulta tuollaiseen vähän leveämpään koristelistaan – tuo vähän lisää ilmettä) ja peili uupuu paikoiltaan, mutta muuten on valmista. Mitä pidätte? Me ollaan täällä tosi tyytyväisiä. Tämä mustavalkoinen sopii hyvin meidän muuhun kotiin -On jopa parempi kuin se marmorinen mitä alunperin suunnittelimme. Tuo enemmän ilmettä ja kääntää toivottavasti katseet pois välillä hyvin sekaisestakin vaatehuoneesta. Palataan paremmin kuvin sitten, kun on kokonaan valmista.

Kotoisaa lauantaita!

M.

 

Ps. Jos joku muuten osaa vinkata mistä saattaisi löytää ison kehyksettömän peilin seinää vasten nojailemaan, niin olisin todella kiitollinen!

 

Our new black and white floor in our  walk in closet. I totally love it!

koti sisustus diy sisustus
Kommentit (2)
  1. Wau! Ihan todella rohkea ja hauska veto.

    En osaa vinkata peilistä, mutta haluaisin kuulla tuosta vaihto-operaatiosta tarkemmin, sillä itse haluaisin uusia pikku-vessan muovimaton, ja jos se oikeasti on parin tunnin juttu, niin en keksi enää yhtäkään tekosyytä, miksei punainen (!!) lattia lähtisi vaihtoon 😉 Jos siis voisitte tarkasti listata, mitä tarvitsee, mistä ostitte tuon maton ja miten sen teitte, niin olisin superonnellinen ja kiitollinen!

    1. Kiitos! Me tykätään myös kovasti, vaikka ensi alkuun tämä oli ehdoton no no. Ensi viikolla lisää kuvia ja vinkkejä projektista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *