#VAATEKAAPILLA W/ HANNA

Seuraavana vaatekaapilla ihastuttava Hanna, jonka kanssa tapasimme ensimmäistä kertaa viime syksynä blogigaalassa. Kiitos Hanna ihanasta päivästä ja kiitos, että avasit upean vaatekaappisi minulle! Olen kirjoittanut jutun tällä kertaa hiukan uudella tapaa, toivottavasti tykkäätte tästä artikkelimaisemmasta juttutavasta. Bisous ja ihania lukuhetkiä!

Hanna – Hanna’s Journal

Hanna10.png

Hanna1.png

 

Tyylioppi – Pukeudu itsellesi!

Mielestäni on tärkeää pukeutua sellaisiin vaatteisiin, jossa itsellään on oikeasti hyvä olla. Tämä on pukeutumisessa myös oma ajatukseni. Suosittelen luottamaan pukeutumisessa myös omaan intuitioon ja tyylitajuun, siitä mikä itselle sopii ja mikä ei. Kun vaatekaapissa on vain itselleen sopivia tuotteita pukeutuminenkin on helpompaa. Muiden katseita ei myöskään kannata pelätä, vaan kannattaa uskaltaa kokeilla ja toteuttaa sitä omaa juttua myös pukeutumisessa.

Oma tyylini on skandinaavisen minimalistinen pienellä twistillä. Omaan pukeutumiseeni on varmasti vaikuttanut vaihto-oppilasvuoteni Australiassa. Siellä pukeutuminen oli tyylikästä ja simppeliä, mutta myös rennompaa ja sporttisempaa kuin esimerkiksi Pohjois-Euroopassa. Tämä näkyy jollain tapaa myös omassa pukeutumisessani. Toisaalta myös Tanskan tyylitaiturit jaksavat ihastuttaa ja Kööpenhamina onkin minulle myös yksi inspiraation mekka.

 

Hanna8.png

 

Luottovaatteeni ovat ehdottomasti Acne Jensen bootsit. Olen juuri viemässä niitä huoltoon, sillä olen oikeasti kuluttanut ne loppuun. Suutarin huollon kautta toivon saavani niille vielä lisävuosia. Pidän vaatteistani ja lempijutuistani muutenkin hyvää huolta: Välillä muotihömpötyksiäni ymmärtävä mummoni parsii kasaan lempivaatteeni, välillä se on suutari. Nahkapohjaisiin kenkiini vaihdan aina ensimmäisenä kunnon kumipohjat, jotta ne kestävät paremmin käytössä.

Muita luottovaatteitani ovat neuleet ja farkut tai mustat suorat housut. Niihin on aina mutkatonta pukeutua. Arkena olenkin aika mukavuudenhaluinen ja esimerkiksi yliopistolle pukeudun melko huolettomasti, jopa arkisesti. Moni yliopistokavereistani ei esimerkiksi edes tiedä, että kirjoitan muotipainotteista blogia. Tykkään myös panostaa takkeihin, koska Suomessa ne ovat ison osan vuodesta pääosassa pukeutumisessa. COS:n bombertakki on tämän hetkinen luottotakkini.

 

 

Hanna3.png

Hanna14.png

 

Shoppailen fiiliksen mukaan, mutta kuitenkin melko harkitusti. Pari vuotta sitten aloin miettiä ostamisiani tarkemmin ja nykyään minulla on aina ostolista isompia hankintoja varten. Mietin aina, millä budjetilla minulla on varaa milloinkin ostaa. Olen kuitenkin melko trendiorientoitunut ja jos löydän jonkun siistin jutun, ostan sen.

Blogini ja oman muotiin kiinnostuneisuuteni myötä olen myös tullut entistä suunnitelmallisemmaksi ja oma tyylini selkeämmäksi. Kun on käynyt läpi trendit ja muotiviikkojen tarjonnan, osaa valita itselleen sopivat tuotteet ja voi oikeasti kävellä ketjuliikkeiden ohi ilman hutiostoksia. Olen myös tietoisesti pyrkinyt vähentämään shoppailua halpaketjuliikkeissä ja nykyään yritän poimia niistä vain erityismallistot ja oikeasti itseni näköiset extrat trendijutut opiskelijaystävällisempään hintaan. Edullisemmista merkeistä COS, &Other Stories, Filippa K ja Zara ovat lempparini. Ylemmän hintatason merkeistä Céline, Totéme, Ellery, Acne Studios, Balenciaga, Stella McCartney Chloé ja Louis Vuitton ovat suosikkejani. Suosikkisuunnittelijani ovat Phoebe Philo ja Nicolas Ghesqquiére.

 

Hanna6.png

 

Parhaita ostoksiani ovat ehdottomasti matkoilta hankitut tai kauan haaveillut jutut, joten niillä on jo senkin vuoksi paljon tunnearvoa. Pleats Please by Issey Miyake housut ovat New Yorkista. Olin haaveillut  niistä jo pari vuotta, joten ei tarvinnut miettiä onko matkabudjetissani varaa, kun löysin ne. Guccin loaferit olivat puolestaan löytö Pariisista ja Theroyn neule löytö New Yorkista. Vaikka en todellakaan ole aleshoppailija, matkoilta olen onnistunut tekemään myös uskomattomia alelöytöjä.

Totême huivin tilasin Totêmen nettikaupasta samana päivänä, kun huivi tuli myyntiin. Jopa äitini on ihastunut huiviin, vaikka useimmiten hän ei juurikaan innostu hankinnoistani.

Chloé Faye ja Céline Trio ovat myös ehdottomasti parhaimpia ostoksiani. Célinen suosikki on ollut käytössäni jo useamman vuoden ja se on edelleen todella hyvässä kunnossa.

 

Hanna13.png

Hanna5.png

Hanna7.png

 

Ihailen Elin Klingin tarinaa ja tyyliä, ja myös Pernille Teisbaekin tyylitaju on mielestäni pettämätön. Inspiroidunkin todellisista tyylitaitureista ja aidosta katumuodista. Etenkin reissuilla on ihana fiilistellä ohikulkevia ihmisiä! Seuraan myös muotiviikkoja ja käyn näytökset läpi tarkkaan. Bloggaamisen uudelleen aloittaminen on myös inspiroinut valtavasti. Toki myös sosiaalinen media tarjoaa valtavasti inspiraatiota non stop, muotilehtiä unohtamatta. Columbine Smillen editoriaalit Styleby lehdessä ovat todella inspiroivia.

Paras pukeutumisvinkkini on pukeutua siihen missä on hyvä olla, koska hyvän fiiliksen huomaa. Ihmiset jäävät mieleen, ei välttämättä se mitä on päällä. ”Uskalla, mutta älä yritä liikaa!”

 

Hanna11.png

Blazer Mango, t-shirt Zara, pants Totême, slippers Gucci, sunnies H&M

 

M.

Ps. Lisää Hannan tyyliä pääset seurailemaan täällä!

 

// Another amazing closet, thanks Hanna!

Kommentit (3)
 1. Ihana Hanna! Ja ihana super-Mari, kiitos luku- ja ihasteluelämyksestä <3

  Tätä lisää!

  1. <3 <3 

   Kyllä!!!

  2. hanna kovanen
   2.5.2016, 14:21

   <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *