#VAATEKAAPILLA W/ JOHANNA

Toisena #vaatekaapilla vuorossa vanha kollegani vuosien takaa: Fashionweekin Johanna. Tervetuloa kurkistamaan Johannan garderobiin!

 

Johanna intro3.jpg

Vaatekaapilla Johanna11.png

 

Tyylioppi

Johanna tunnetaan blogimaailman tyylitaiturina ja sitä hän todella onkin. Jos Johannaa pitäisi kuvata jollakin adjektiivilla olisi se ehdottomasti effortlesly chic. Johanna näyttää aina vaivattoman huolitellulta ja näin hän itsekin kuvailee tyyliään. ”Sanoisin, että tyylini on pelkistetty ja harkitusti rento. Pynttäydyn harvoin, mutta pidän kuitenkin huolen, että olen huoliteltu.” Johanna kertoo, että etsii pukeutumiseensa aina jonkinlaisen tasapainon siistin ja rennon lookin välillä, ja leikitteleekin usein vastakohdilla saavuttaakseen tämän tasapainon. Juhlava asu, vähän meikkiä. Rennompi asu, punatut huulet… Yksinkertaista, mutta ajateltua!

  

Vaatekaapilla Johanna2.png

 

 

Shoppailustrategia

Johanna kertoo olevansa hyvin päämäärätietoinen ja järkevä shoppailija. ”Olen loppupeleissä kuitenkin aika järkevä shoppailija. Isot sijoitukset teen aina harkitusti.” Johanna vinkkaa myös, ettei kaikkiin trendijuttuihin kannata lähteä suinkaan mukaan. Trendikkäämpää on oikeasti löytää se omaan tyyliin sopiva juttu ja poimia muodista yksittäisiä sesonkeja kestävämmät jutut. 

Parhaat ostokseni

Kaikkien aikojen parhaiksi ostoksiksiin Johanna listaa Mulberryn laukun, Alexander Wangin sandaalit ja Gannin villakangastakin. Johanna kuitenkin peräänkuuluttaa, että luksusjuttujen sijaan myös tylsältä tuntuvat hankinnat, kuten kunnon sukkahousut tai alusvaatteet, voivat olla niitä parhaimpia ostoksia. ”Kukaan ei varmaan ole koskaan harmitellut sitä, että on ostanut itselleen oikeasti hyvät ja laadukkaat alusvaatteet tai sukkahousut!”

 

Johanna2.png

 

Lempimerkit

Lempimerkeikseen Johanna luettelee niin soljuvasti merkit The Row, Sandro, Maje ja Tibi, että allekirjoittanut joutuu pyytämään tavausta. ”Pidän myös Isabel Marantin tuotteista ja tykkään shoppailla COS:lla ja &Other Stories:lla.”

 

Henkarilla juuri nyt

Johanna kertoo, että joka sesonki hänelle muotoutuu jonkinlainen ”uniformu”, josta tulee se vaatekaapin luottoasu. Tämän syksyn luottovaatteeikseen Johanna nimeää mum jeanssit ja muhkean neuleen. ”Myös midimekossa ja sukkahousuissa olen viihtynyt tänä syksynä paljon.”

 

 

Vaatekaapilla Johanna3.png

  

Inspiroidun

Inspiraatiota Johanna etsii Instagramista ja Pinterestistä ja tallentaa kivat jutut puhelimeensa. Työnsä puolesta myös erilaiset muotinettisaitit ovat Johannalle tapa löytää inspiraatiota. Muotilehtiä unohtamatta: ”Tilaan kotiin Britti InStyleä. Siinä on juuri sopivasti huumoria ja käytännöllisyyttä!”. 

 

Paras pukeutumisvinkki

Parhaan pukeutumisvinkin jokainen voi Johanna mukaan löytää omasta vaatekaapista. ”Pidä välillä kiireetön sovitteluhetki omalla vaatekaapillasi. Saatat keksiä uusia yhdistelmiä, joita ei aamukiireessä tulisi ajateltua. Ota suosikkiyhdistelmistä kuvat puhelimella, jotta muistat ne vielä myöhemmin!”

Kiitos Johanna!    XX M.  The effortlesly chic Johanna opened her closet to me…

Kommentit (2)
  1. Johanna / fashionweek
    22.11.2015, 08:43

    Höh, sydämen yritin lähettää! Kiitos kivasta jutusta 🙂

  2. Johanna / fashionweek
    22.11.2015, 08:40

    <33

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *