#VAATEKAAPILLA W/ PETRA

Voilà! #Vaatekaapilla -juttusarjan ensimmäinen osa starttaa tästä. Toivottavasti pidätte! Seuraava juttu on jo työn alla. Tervetuloa kurkistamaan rakkaan ystäväni kadehdittavaan garderobiin. Kiitos P 

 

 

Vaatekaapilla w Petra intro.png

Tyylioppi

Yksinkertainen on kaunista Petran mielestä myös pukeutumisessa. “Tyylioppini olisi ehdottomasti Less is more, sillä pukeudun mukavasti ja melko yksinkertaisesti. Vaatekaappini koostuu perusvaatteista, jotka ovat laadukkaita ja joissa on oikeasti hyvä olla.” Tylsältä Petra ei kuitenkaan näytä, vaan pikemminkin aina tyylikkäältä. Miten hän sen tekee? ”Toki yksinkertaisessakin pukeutumisessa on hyvä olla se jokin juttu. Se voi olla viimeistellyt burgundyn väriset kynnet, katseenkääntävä huulipuna, kaunis koru tai laukku.”

 

Petra2.png

 

 

Luottovaatteet

Luottovaatteikseen Petra nimeää mustat pillifarkut, perus t-paidan ja muhkean neuletakin. Alexander Wangin t-paidat ovat hyväksi havaittuja, ihanimmat neuleet löytyvät puolestaan Acnelta ja Filippa K:lta. Myös Arelan kashmirneule on myös yksi vaatekaapin aarre. Kaikkien aikojen parhaiksi hankinnoikseen Petra listaa Chanel Boy Bag laukun, jokatilanteeseen sopivan Tiger of Swedenin pikkumustan, Filippa K:n klassisen silkkipaidan ja Acnen nilkkurit. ”Yleisesti ottaen satsaan vaatekaapin perusjuttuihin: laukkuihin, laadukkaisiin neuleisiin ja huiveihin, hyvälestisiin kenkiin ja aikaa kestäviin takkeihin.” 

 

Vaatekaapilla Petra kollaasi2.png

Inspiroidun

Petra kertoo inspiroituvansa sosiaalisen median kuvapalveluita käyttämällä. ”Voisin selata tuntikausia Instagramia! Tallennan puhelimeeni kaikista inspiroivimmat kuvat. Sosiaalisen median lisäksi Petra satsaa myös muotilehtiin. “Niiden lukeminen on parasta tapa rentoutua ja löytää jotain uutta omaan tyyliin.”

 

Shoppailustrategia

Petra kertoo olevansa määrätietoinen shoppailija, joka satsaa määrää mieluummin laatuun ja täsmäostoksiin. ”Tiedän mitä haen, enkä tee heräteostoksia. Satsaan mielummin laatuun, kuin määrään ja kierrätän vanhat vaatteet, jotta vaatekaappi ei täyty turhasta. Laukut ovat kuitenkin heikkouteni. Vaatekaappini hinnaikkammat hankinnat ovatkin designer laukkuja, mutta ne tuovat yksinkertaiseenkin asuun pientä luksusta, eivätkä vanhene koskaan.”

 

Vaatekaapilla Petra12.png

 

Paras pukeutumisvinkki

Petra liputtaa sen puolesta, että paitsi että vaatteissa on hyvä olla, tulee niiden myös istua hyvin kantajansa ylle. ”Vaatteiden tulee olla mielummin liian isoja kuin liian pieniä. Kokolapun voi aina leikata pois, kunhan vaate vain istuu hyvin ja siinä on hyvä olla!” Myös isoäidiltä opittu huulien punaaminen voi olla paras pukeutumisvinkki.  “Jo vain punaamalla huulet saa ihmeitä aikaan. Olen oppinut sen mummoltani. Hän ei ole edes saunan jälkeen mökillä ilman huulipunaa!” Se jos jokin on arjen ihanaa luksusta.

 

xx

 

Petran ihanaan arkeen pääset kurkistamaan lisää täällä.

 

In my friend’s wardrobe part I.

Kommentit (5)
  1. Ihana juttu ja Petralla on niin mieletön tyyli!

    1. Kiva jos pidit Anne! Petran tyyli on kyllä kerrassaan kadehdittava!

  2. Ihana juttu, ja aina niin tyylikäs rakas Peppero <3 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *